dobra lokacija kosta minimalno 20ak soma kuna samo najam.. pa ti zaradi samo za to
to je cinjenica, i to jedino ubilo mene i frenda od otvaranja zastupnistva za kineske motore i skutere i pokusaj uplitanja u servisiranje piaggio grupacije skutera.. otvarat kod nas nema smisla nikakvog jer sam od grada 20-30 km. imas kaj 20 min jahanja a kom se to da.. nit imas kafic blizu nit nist.. bili smo u pregovorima za par lokacija po zgb. i prigrađu (gajnice, vrapce,podsused, špansko i ti kvartovi) il je premalo ili se nesviđa ostalim da im pneumatski pistolj 12h dnevno nabija kaj i je.! a da idem radit zvucnu izolaciju u unajmljenom prostoru nema sanse.!
tak da smo odustali od tog. a otvaranje samo servisa na taj nacin je hebacka lutrija bio ti ebacki majstor sa najnizim cijenama jer te alat minum ispadne 5000€ ako oces radit posel neki..
neki kompresor bolji i priprema za zracni alat su oko 1500€ ak hoces imat postenu pripremu zraka i barem 150l kompresor.. pistola ti je neka osnovna 150-200€, kilo kljuc je isto tak negdi moras imat dva barem.. di su ti setovi gedora neki da nebu puko odma tipa proxon koji je hobi alat ti je neki set 100€ a ako hoces imat komplet sve moral bus dat nekih 200€ racunaj da moras imat sve duplo, pa jos kljucevi, razni alat..
to niko ne gleda da je alat strasno skup za to.. a niko ti ne garantira da ces imat posla, i moras imat barem nekaj osnovnog materijala tipa, remenje, filteri, sajle neke, i takve stvari.. i opet na kraju bus utuko nekih 10000€ dok izrjesis sve papire i prostor samo za servis i onda bus skuzil da ti ipak nejde i onda si u gadnoj banani a do te cifre jako brzo dojdes.. u prodaji isto nije bas neka krema pogotovo u vecim markama, po motoru nemas nist neke puno profita jedino kaj imas garanciju i redovne servise ak nisi debil pa ti ljudi odlaze..
mi smo mislili uzet motora i dijelova za 50000€ to bi bilo prosle godine realizirano i kak smo racunali da se bude do 2012 popravilo nekaj barem malo i da budu ljudi poceli kupovat, taman se bude i proculo za nas al bolje da nisamo isli u to jer bi izgubili i gace i hlace u tom..! jer ide sve gore i gore.!