Općenito > Propisi
pozz na koju foru danas idu stvari sa murjom ako ne platiš kaznu
n0n4m3:
on je marin :icon_biggrin:
znam par slucajeva sta su odbijali placat tako .. pa dodu policija na vrata s uplatnicom .. ili plati ili ides odma u zatvor :toothy12:
funkyzg26:
ma nema veze odmorit ču malo u zatvoru i to je to :icon_thumright: ,al nije u redu od drotova , poznajem jako puno policajaca i nikad me nisu tak jebali ko dijete sam s 11 godina počeo tomose ganjat po zagorju bez vozačke pa su me svi murjaci puštali bez beda i nekad mrtvog pijanog ,a sad me 2 mlada maloumna jebu zbog ovakve gluposti ma ko ih jebe , samo nedo bog sam da ih sretnem bez značke u civilu
Faba:
--- Citat: funkyzg26 - 11 Rujan, 2010, 21:04:17 ---ma nema veze odmorit ču malo u zatvoru i to je to :icon_thumright: ,al nije u redu od drotova , poznajem jako puno policajaca i nikad me nisu tak jebali ko dijete sam s 11 godina počeo tomose ganjat po zagorju bez vozačke pa su me svi murjaci puštali bez beda i nekad mrtvog pijanog ,a sad me 2 mlada maloumna jebu zbog ovakve gluposti ma ko ih jebe , samo nedo bog sam da ih sretnem bez značke u civilu
--- Kraj citata ---
ovakve stvari se ne pisu po forumu!!covjece prijetis policajcu!da ti se neko zainati mogo mogo bi jos koji dan u zatvoru provest!
nemoj mislit da imam nekaj protiv tebe,dapace,bilo bi mi krivo da zbog ovakve gluposti na***es :icon_thumright:
robert:
faba je u pravu! malo kulturnog ponašanja na forumu ti nebi škodilo!
lokot ove teme
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju