Općenito > Propisi
pozz na koju foru danas idu stvari sa murjom ako ne platiš kaznu
funkyzg26:
pozz ovak klepio me murjak prošli tjedan 50 metara od dvorišta sa polurastavljanim motorom bez kacige ,stavio sam novi prijenos , ispustio antifrize i nasuo novi ,taman sam ugrijo motor krenuo tih 50 metara i stao stavio motor na nogare i turiram ja kad se ono stvorila murja iza leđa valjda su me vidli kak sam stao tam bez kacige ,i pokušo sam im ljepo objasnit da servisiram motor i da moram krenut s motorom da mi posaoga vodena pumpa al ne ne jebu , odguram motor u dvorište po dokumente dvorište puno alata ,antifriza,ulja i još jedamput lijepo pokušo objasnit al opet nije išlo onda mi je puko živac pa sam im izj#bo majko i odspavo u zatvoru malo i dobio sam 1000 kuna za kacigu od suca , sad me zanima kak ide procedura ak ne platim tih 1000 kuna jer im ne namjeravam to platit rado ču im odspavat u zatvoru ta 3 dana jer se neš promijenilo i neko ko zna proceduru molim objašnjenje kak to danas funkcionira kad ne platiš kaznu hvala
Faba:
Isuse kakvi su to naslovi ::) http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,29750.0.html
a s neplacanjem kazni se ne za***avat!!mislim da sad predmet ode u zastaru nakon 3 godine,prije je bilo nakon 1 godine,cini mi se,pa si se mogo izvuc
zipst:
sud tu kaznu koju ti je dodijelia prebaci na poreznu upravu, koja ti sjedne na placu ili ti uzmu nesto od imovine.. ako ne radis, nemas racun, imovine na sebe i sl, porezna to vrati sudu i ides u zatvor.. :toothy6: i nije 3 dana, nego 4 :toothy3:
BilyPiton:
ti murjaci su gamad nedohebana ti rihtas motor i on te halta kaj te nije iso lovit na enkom race-u jaoo...reci da neces platit kaznu i to mozes ic odlezat par dana al to nebudes uopce moro 100% jel su zatvori full :angry7:
funkyzg26:
ma nemreš vjerovat u životu kažnjavan nisam i on mene ide jebat 50 metara od doma doslovno , pokušo sam im ljepo objasnit dva puta upeljam ih u dvorište vide da servisiram motor i opet ne ma neču im k platit nek si j mater
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju