Općenito > Propisi

pozz na koju foru danas idu stvari sa murjom ako ne platiš kaznu

<< < (3/4) > >>

JogFromYamaha:
lijepo ti pise u zakonu da svako vozilo koje posjeduje motor i kojem radi motor je sudionik u prometu tako da mozes upalit auto na parkiralistu biti nezavezan slusat radio i opale ti kaznu jer nisi zavezan
isto je za skute i svaki motor ako sjedis na njemu a motor radi si sudionik u prometu
nema tu previse diskusije.
a ti jedino sto mozes je da kulturno napises zalbu u kojoj sve detaljno objasnis i nadat se da ti prihvate zalbu
PS okani se psovati i vrijedat murjake jer ja sam jedanput i dobio sam postenu novcanu kaznu i kod nje ti ni zalba ne pomaze
sretno s zalbom

funkyzg26:
ma nebi im riječ reko da su me ulovili da se vozim po gradu ili da se opče vozim s motorom bez kacige , ono nije bila vožnja zagrijo sam motor krenuo 50 metara doslovno i stao stavio ga na nogare i onda su se oni stvorili , ja se ama baš nikad ne vozim bez kacige jel sam cijeli polomljen od motora uključujuči napuknutu lubanju  :icon_thumright: , lijeva ruka 3 puta lomljena,desna noga isto lomljena 2 puta tak da to vozio si se bez kacige nisam hahah a od 1000kn če dobit k radim na crno ne posjedujem niš i čak motor nije na mene tak da odo odmorit u zatvoru par dana nek si puše k lagano nisam lud hranit te hdzove lopove na vlasti i sve masovno preplačene radnike u javnim službama

malaguti:
nema to veze sta si ti isao probat motor,kazna za voznju bez kacige je jasna i boli njih briga dal si metar od kuce ili u drugoj zupaniji,mozes se ti zalit ali nista od toga,izasao si na cestu bez kacige i dobio kaznu!

Nikon:
ma mos ti pjevat borbene... sve se svodi na to da si ima kacigu.. ne bi bilo problema...

jesi ucinia djir 50m s motorom.. jesi..

jesi ima kacigu.. nisi.. e pa plati sad..

drugi put ces za 20m stavit kacigu, i to ti mozda spasi zivot!

zahvali im sta su te natirali da uvik od sad nosis kacigu pa i za 50m jer je meni kolega iz kluba POGINIA za samo 30m bez kacige tako da..

... i idemo dalje... na greskama se uci..

a i to kurcenje zaboravi jer drzava nema para.. ides u zatvor... meni su se dodavali.. policija-porezna-policija...

i 2 barba plavca ujutro u 8 manje 10 na vrata.. dobar dan jel tu zivi marin.. marine izvoli s nama kod sudca... sudac odredia zatvor... marin u zatvor pa se ti prci...
marin platio na kraju!

igor.sb:
Tko je Marin?  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju