I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tko moze dignuti serijski Dragster 50ccm onda moze dici svaki skuter na zadnji...
Citat: Waynder - 06 Prosinac, 2007, 22:10:39ja ti se ne brojis... TO je N95 powaaaa...
ja
ma svaki skuter i motor idu po zadnjem ako znas osimj choppera,,,,""wynder"" skratio sam bar,,ovaj bar na slikama je bila proba sad je jedno 14cm kraci....al sad cu prodat skuter pa ako neko hoce nek se javi kakav je....jer prelazim u vecu klasu,,neku cbr600rr.....
Citat: Mr J - 06 Prosinac, 2007, 14:06:48Tko moze dignuti serijski Dragster 50ccm onda moze dici svaki skuter na zadnji... zasto???pa 2t je,masina je iza koliko znam,mora ic bez beda....
Citat: MARINO - 09 Veljača, 2008, 22:31:49Citat: Mr J - 06 Prosinac, 2007, 14:06:48Tko moze dignuti serijski Dragster 50ccm onda moze dici svaki skuter na zadnji... zasto???pa 2t je,masina je iza koliko znam,mora ic bez beda....Totalno glupo raspoređena masa, što se stunt sposobnosti motora tiče, pa ga je zato teško cuknut...
kad ti dodje policajac ajde mali daj vozacku, reci mu frizider, i on ce pitat kakav frizider, ti mu kazi kakva vozacka
Ja želim znat cimat, ali opet da ne padnem i da ne razbijem ili ogrebem motor...al jbg, nemoš jebat a da ne uđe...Možda jednog dana ako uleti neka pedesetka za zajebanciju...
Jbg, za njega me nije strah da će past... A i njega je prošlo pomalo...