Ostalo > Motocikli

50ccm

<< < (5/15) > >>

formoz:
uzmi ti njemu gileru dna, kupio si mu i skuter i sportski motor

1000ccm:

--- Citat: marko_AeRoX - 10 Rujan, 2010, 07:03:06 ---ako klincu od 14 godina mislis kupit rs125 onda si fakat lud... moj savjet... tomos atx ili eventualno ctx... motor ko motor, malo se sredi ako je u losijem stanu i mila majka za pocetnika... ili to ili apn... ako vec nece skuter...

--- Kraj citata ---
nisam nigdje rekao da bi mu kupio rs125 na 125 sam mislio nesto 4t poput one male yamahe itd.

--- Citat: Deny - 10 Rujan, 2010, 00:59:45 ---Aprilia rs 50 ili derbia 50 open :D a 125 cc naravno rs 125

--- Kraj citata ---
slazem se! tzr 50 proizvodi 2kw dok aprili i derbi 6kw? jeli to istina??

1000ccm:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Rujan, 2010, 00:12:23 ---zato zaradis i kupis kao ja..  :toothy12:
nema ti ko sta prigovarati..
nego imas i 4t modela.. opet sve ovisi o financijama.. ja iskreno obozavam motore i volio bih jednog dana da i dijete mi ga bude vozilo.. ali nebih mu 125ccm 2t u ruke dao kao prvi motor jer to ide brutalno.. ide ti nesto kao 400 ccm motor 4t.. pa sada gledaj, ide i 170 kmh po gpsu, a to je za pocetnika prepre previse...

--- Kraj citata ---
ima 4t 50ccm motora?? odma govori ko, sta, kako, gdje?!!

junior:
Nznm kolko ste stari koji su do sad pisali...
posto sam priblizno star (17) tel bi savjetovat :)
od 3. osnovne vozim tomosa automatika(uvijek sam bil mali, al pad s njega se nikad nije dogodio a teral sam ga po polju kolko je mali mogaL)
buraz je dobio skut koji trenutno sad vozim ja...ja sam jedva cekal da sjednem na njega....oko 14-15 sam ga pocel vozit i nije bilo sretnijeg covjeka od mene :)
apn-sumnjam da bi on to vozil (ak nece skurtera, sumnjam da bu tel vozit apn-a)
po meni bi mu trebao rec, sad imas skuter i 1-2god prakse, pa poslije idemo na npr. supermoto 125 4t i to je to....
na skuteru savladas sve samo brzine ne...a to ce u autoskoli...:)

Gizmo.:
zar ako vec mora bit 50cm zasto 4T? koliko sam shvatio hoce motor za  pokazivati se il stuntat, a ne laganu voznju, dakle gledajte 2T, a i mozda da popricate malo, jer skuteri uopce nisu los izbor a sto se tice brzine kad se skinu blokade idu 60tak km/h bez problema,tako da bi i s time bi trebao biti zadovoljan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju