Ostalo > Motocikli
50ccm
1000ccm:
--- Citat: Gizmo. - 10 Rujan, 2010, 10:46:45 ---zar ako vec mora bit 50cm zasto 4T? koliko sam shvatio hoce motor za pokazivati se il stuntat, a ne laganu voznju, dakle gledajte 2T, a i mozda da popricate malo, jer skuteri uopce nisu los izbor a sto se tice brzine kad se skinu blokade idu 60tak km/h bez problema,tako da bi i s time bi trebao biti zadovoljan
--- Kraj citata ---
pokusavam mu dokazati da je skuter upravo ono sto mu treba a da ce kasnije dobit nesto vece, ali, mali kaze da sad nije cool imati skut kad ga vec svi imaju?!?! a 4t ma onako pitam jer ne vjerujem da se proizvodi 4t 50cc sportak!
mozda bi gileria dna bila najbolje rjesenje?!
marko_AeRoX:
--- Citat: 1000ccm - 10 Rujan, 2010, 12:13:31 ---pokusavam mu dokazati da je skuter upravo ono sto mu treba a da ce kasnije dobit nesto vece, ali, mali kaze da sad nije cool imati skut kad ga vec svi imaju?!?! a 4t ma onako pitam jer ne vjerujem da se proizvodi 4t 50cc sportak!
mozda bi gileria dna bila najbolje rjesenje?!
--- Kraj citata ---
nije fora imat skut jer ga svi imaju? imam bolju ideju... kupi ti njemu neki 50-ak 4T, i zovni nekog ko ima neki skuter 70... i nek ga frizne malo na trku neku... da vidis kak ce dobit volju za skuter...
JogFromYamaha:
he he nek me zovne da ga oderem :toothy12:
Gizmo.:
pa jel treba otac slusat sina, ili sin oca? :icon_biggrin:
mislim da je ova markova ideja odlicna :icon_thumright:
Luksy:
ja ti preporucan aprilia rs 50,50ccm je nije puno jaka, a dat cemu iskustva da za par god moze kupit 125ccm, koju mu sad nepreporucan ni za zivu glavu jer je to motor koji ideee
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju