Ostalo > Motocikli

50ccm

<< < (4/15) > >>

Faba:

--- Citat: Drnda-1 - 10 Rujan, 2010, 00:12:23 ---zato zaradis i kupis kao ja..  :toothy12:
nema ti ko sta prigovarati..

--- Kraj citata ---
potpis,posalji ga malo na baustelu pa da vidi kak je to zaradivat  :icon_thumright:
od motora-Tomos APN.nista vise mu nije potrebno za pocetak.i to najprije po dvorist :icon_thumright:u i poljskim putevima.
kad vidim kaj moji vršnjaci rade,koji nemaju iskustva,a "kurce" se,pomislim da je za pocetnika i APN previse  :happy8:

A ako vidis da na prvom(malom) motoru,pali gume,vozi po zadnjem,turira,nemoj mu kupovat nis jace zato kaj nezna cijenit ono kaj ima,vjeruj mi,to sam proso prije nekih 3-4 godine i znam o cemu pricam

poslje tomosa-Yamaha tzr 50  :icon_thumright:

Darky:
meni je isto stari sa 14 kupio runnera skinute blokade
nikad prije nisam skut vozio sam sjeo i pici
nis po dvoristo  ni polju
opleo sam 2 puta zbog svoje gluposti   :laughing7:

Deny:
Aprilia rs 50 ili derbia 50 open :D a 125 cc naravno rs 125

marko_AeRoX:
ako klincu od 14 godina mislis kupit rs125 onda si fakat lud... moj savjet... tomos atx ili eventualno ctx... motor ko motor, malo se sredi ako je u losijem stanu i mila majka za pocetnika... ili to ili apn... ako vec nece skuter...

salej600:
Najbolje apn. Solidno ide, mala potrošnja, odmah uči šaltanje brzina, jeftin, nauči šarafat po njemu, održvanje skoro 0, može se tunirat vrlo lako, ako nešto i zezne ne bude velik kvar i šteta, može po šumi i polju, a kad to sve savlada onda tek nešto veće i brže.
To je moj prijedlog, a ti odluči.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju