Ostalo > Motocikli
50ccm
JogFromYamaha:
pa kupi mu cpi gtr izgleda ko motor i da se montirati slajderi kak sam ja na svoju cbr-ku montiral
tak da i ako opadne ( a bude ) se samo slajderi poderu a skut ostaje citav na tvoju srecu i tvog zepa
rabljeni u dobrom stanju su 4500kn a gore je orginal minarelli lc masina i ide super
S.F. sf2:
po meni yamahu tzr 50cc i slicno izbjegavat,vidio sam kak to ide,i ne ide nikam,usporedbe radi,ja sa serijskim skuterom s auspuhom ga oderem,tak da najbolje od 50cc je neki skuter a 125cc naravno cagiva mito,al to je vec pila na kojoj je lako zgubit glavu
JogFromYamaha:
daj odi ti bi kupio svom sinu 125cc 2t da se zakolje
ne volis svoje potomke bas
ja znam kak sam ja poceo i kod mene je bilo pravilo ako skinem blokade van u prve pol godine stari ga s fleksom raspili na pol i ne mislim na zejebanciju dok to veli onda to i napravi
Drnda:
zato zaradis i kupis kao ja.. :toothy12:
nema ti ko sta prigovarati..
nego imas i 4t modela.. opet sve ovisi o financijama.. ja iskreno obozavam motore i volio bih jednog dana da i dijete mi ga bude vozilo.. ali nebih mu 125ccm 2t u ruke dao kao prvi motor jer to ide brutalno.. ide ti nesto kao 400 ccm motor 4t.. pa sada gledaj, ide i 170 kmh po gpsu, a to je za pocetnika prepre previse...
Nyzvo:
a gilera dna?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju