Ostalo > Motocikli

50ccm

<< < (2/15) > >>

1000ccm:

--- Citat: Nyzvo - 09 Rujan, 2010, 22:34:19 ---yamaha tzr 50

--- Kraj citata ---
ev bas sam procito neki tekst o tom motoru kazu da ima samo 2kw dok aprilia ima 6,25kw jeli to sitina ili?
a to nek se ubije nezz bas ja sinu vjerujem, nije valjda tolki mulac da pogine na 50/125ccm... :) ugl hvala..

1000ccm:

--- Citat: vjeko86 - 09 Rujan, 2010, 22:33:16 ---

:laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
strasna pjesma!!

luna500rr:

--- Citat: 1000ccm - 09 Rujan, 2010, 22:50:57 ---ev bas sam procito neki tekst o tom motoru kazu da ima samo 2kw dok aprilia ima 6,25kw jeli to sitina ili?
a to nek se ubije nezz bas ja sinu vjerujem, nije valjda tolki mulac da pogine na 50/125ccm... :) ugl hvala..

--- Kraj citata ---

Isto je to sve

JogFromYamaha:
daj covjece ak mali nezna vozit rade kupi za 3 soma neki rabljeni skut deni mu blokadu pa nek se nauci vozit pa skini blokade pa kit i tak dalje
jer takitak i ja i ti znamo da ga bu potrl i da bu sranja s njim radio tako da uzmi neki rabljeni i dobru kacigu rukavice i stitnike da se ne zakolje

1000ccm:

--- Citat: JogFromYamaha - 09 Rujan, 2010, 23:29:02 ---daj covjece ak mali nezna vozit rade kupi za 3 soma neki rabljeni skut deni mu blokadu pa nek se nauci vozit pa skini blokade pa kit i tak dalje
jer takitak i ja i ti znamo da ga bu potrl i da bu sranja s njim radio tako da uzmi neki rabljeni i dobru kacigu rukavice i stitnike da se ne zakolje

--- Kraj citata ---
ako iko zna sta bi on radio sa motor onda ja znam jer je vec pokvario 2 nakamura bicikla nova iz intersporta i sada upravo kvari polar, naravno razlog svih kvarova je stunt...
to ti nije losa ideja al svi drugovi imaju skutere sad to nije cool sad treba nesto bolje skuplje itd.. :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju