Općenito > Generalno o skuterima

aprilia sr 50 r

<< < (6/8) > >>

funkyzg26:
znači ovi noviji modeli nemaju killswich i pletene lajtunge ko moja 2007g srka jesu su počeli stedit na lajtunzima nemreš vjerovat hahahah meni je prejeben motor samo da kod nas još ima modela sa ie50 mašinom bio bih još sretniji al ovak se moramo zadovoljit sa piaggiom  :(

CoK:

--- Citat: funkyzg26 - 10 Rujan, 2010, 08:43:12 ---znači ovi noviji modeli nemaju killswich i pletene lajtunge ko moja 2007g srka jesu su počeli stedit na lajtunzima nemreš vjerovat hahahah meni je prejeben motor samo da kod nas još ima modela sa ie50 mašinom bio bih još sretniji al ovak se moramo zadovoljit sa piaggiom  :(

--- Kraj citata ---
da ima, nebi ga dugo vozio a i vrlo brzo bi ostao bez instrument table  :toothy11:

funkyzg26:

--- Citat: CoK - 10 Rujan, 2010, 16:39:07 ---da ima, nebi ga dugo vozio a i vrlo brzo bi ostao bez instrument table  :toothy11:

--- Kraj citata ---

ma bi vraga pa imamo 100 oktanska goriva sad u zgu ,iridium sviječice vozio bi ga duže neg kaj ču ovog karb modela ,sam mi tu govore da je ta ie50 morini mašina a gledam u americi sve novije morini mašine ima 40bore klip ,dok ova ie50 ima 41 bore i čini mi se da to nije morinijeva mašina nego da je aprilija napravila svoju mašinu sa ubrizgavanjem ,i zašto bi osto bez instrument table ?

CoK:

--- Citat: funkyzg26 - 10 Rujan, 2010, 21:00:43 ---ma bi vraga pa imamo 100 oktanska goriva sad u zgu ,iridium sviječice vozio bi ga duže neg kaj ču ovog karb modela ,sam mi tu govore da je ta ie50 morini mašina a gledam u americi sve novije morini mašine ima 40bore klip ,dok ova ie50 ima 41 bore i čini mi se da to nije morinijeva mašina nego da je aprilija napravila svoju mašinu sa ubrizgavanjem ,i zašto bi osto bez instrument table ?

--- Kraj citata ---
zato kaj bi ti ju ja ukro!!!

trazi u goggle projekt SR 50 r ie da vidis sta je pila, lik je slagao nesto poput turine na njega...predobar je skuter

i pusti nase gorivo i iridium svjecice

funkyzg26:

--- Citat: CoK - 11 Rujan, 2010, 01:09:18 ---zato kaj bi ti ju ja ukro!!!

trazi u goggle projekt SR 50 r ie da vidis sta je pila, lik je slagao nesto poput turine na njega...predobar je skuter

i pusti nase gorivo i iridium svjecice

--- Kraj citata ---

hahahaha teško doma mi je alarm usmjeren na motor nemre niš do njega čak ga i ja znam upalit kad mu prilazim vrišti ko lud ,kad zavrišti  ja se automatski hvatam za ČZ i izletavam van tako ako ti se ne gine bolje nemoj  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju