Općenito > Generalno o skuterima

aprilia sr 50 r

<< < (5/8) > >>

tuta125:

--- Citat: aprilia area 51 - 09 Rujan, 2010, 20:18:04 ---aha vidjet cu onda kakvih bude na lageru...ali ako je ovo samo naljepnica mogo bi si i sivu uzet jer je stvarno lijepa...

a vidim da novi modeli na satu imaju mjerac brzine na digitalnom satu a ovo analogno su stavili obrtaje... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Koliko ja znam tako je na Factory, ali je na R verziji (u nas) veliki analogni brzinomjer...
Mozda se sad promijenilo  :dontknow:

P.S. na displayu se pojavljuje i ikona akumulatora ako je akumulator slab  :icon_thumright:

aprilia area 51:
aha ali ova 2009 god 2010 god imaju drugci sat bar sam tak procito... :icon_thumright:

CoK:
Jedva sam docekao ovu temu  :frajer:

Da kupujem srku kupio bi CoKovu  :laughing7:

on topic:

skuter je atraktivan, odlicno se upravlja s njime (spram runnera i nrg), 2007g su imali oba opletena lajtunga i ''killswich'' sto noviji nemaju, glavni problemi kod tog skutera su smece od spuha (koji se na 80% skutera zacepe), odlaze bendixi (garancija pa nije problem), na instrument tabli imas digitalni sat, indikator za dugo svjetlo, za rezervu, za zmigavce iznad displeja, imas km/h sat do 80, imas indikator ulja koji se pali iznad digi sata na displeju a lijevo od njega imas ikonu kljuca koja se pali na određenim intervalima sto upucuje na servis, u sredini km/h sata imas crveni trokut koji se pali kad se motor pregrije ili kad ostanes bez ulja. Za upravljanje sa instrument tablom postoji MODE prekidac na lijevom sklopu prekidaca sa kojim: mozes pratiti ukupne kilometre, put (trip) i punjenje akumulatora (nije tocno,ima odstupanja). Isto tako postoji mogucnost prebacivanja iz km (kilometri) u m (milje). Lijevo je skala koja pokazuje kolicinu benzina, a desno temperatura motora (dize se vrlo brzo do pola ali nek te ne zabrinjava, tu ostane)

;D

aprilia area 51:

--- Citat: CoK - 09 Rujan, 2010, 21:05:16 ---Jedva sam docekao ovu temu  :frajer:

Da kupujem srku kupio bi CoKovu  :laughing7:

on topic:

skuter je atraktivan, odlicno se upravlja s njime (spram runnera i nrg), 2007g su imali oba opletena lajtunga i ''killswich'' sto noviji nemaju, glavni problemi kod tog skutera su smece od spuha (koji se na 80% skutera zacepe), odlaze bendixi (garancija pa nije problem), na instrument tabli imas digitalni sat, indikator za dugo svjetlo, za rezervu, za zmigavce iznad displeja, imas km/h sat do 80, imas indikator ulja koji se pali iznad digi sata na displeju a lijevo od njega imas ikonu kljuca koja se pali na određenim intervalima sto upucuje na servis, u sredini km/h sata imas crveni trokut koji se pali kad se motor pregrije ili kad ostanes bez ulja. Za upravljanje sa instrument tablom postoji MODE prekidac na lijevom sklopu prekidaca sa kojim: mozes pratiti ukupne kilometre, put (trip) i punjenje akumulatora (nije tocno,ima odstupanja). Isto tako postoji mogucnost prebacivanja iz km (kilometri) u m (milje). Lijevo je skala koja pokazuje kolicinu benzina, a desno temperatura motora (dize se vrlo brzo do pola ali nek te ne zabrinjava, tu ostane)

;D

--- Kraj citata ---

e ovakve odgovore cjenim...hvala brate...a za boju jos cu vidjet između bjele i sive... :icon_tongue:

CoK:

--- Citat: Deny - 08 Rujan, 2010, 16:55:51 ---http://www.thetuningshop.net/zencart/images/categories/scoter_aprilia_sr50factory.jpg NAJLJEPSA MENI  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
ja cu potpisati Denya

definitivno najjaca boja (nema naljepnica i pi*darija, polakirano)

samo mi nisu jasni sa tim odvratnim felgama...ni na jenoj nemogu uparit da bude kak bog zapovjeda...plave felge na crnom motoru...wtf

da barem sive stave nebi nista rekao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju