pa ne .. al moja gilera KAO vrijedi 3000 kn maxx a on bi za svog boatiana 3800 i neda ispod... okej sto on neda al on toliko "vrijedi"
za svog sam dao cijenu 3200 dao bi ga kupcu čak i za 2 800 znas u cemu je stvar ja radim skuter za sebe da me dobro sluzi i da mi ide a ne da ja vozim "marku" moze ona bit gilera ili aprilia ali aj cu se rade vozit na usranom kinezu ako on ide...nego na đileri koja štuca i nejde ili stalno neki pimpač sere..osobno mi se gilera runner gadi iz principa sto klinci misle kad kupe gileru da su baje a neznaju si ni fergazer očistit
magija je u tome da kad skuter slozis da on fino ide onak kako si i planiro i onaj osječaj kad ga prvi put zapališ nakon nekih preinaka pa makar i promjene rolica i jedva čekaš da vidis kak bude iso bez obzira dali je kinez ili recimo aprilia na kraju vidis da ti nije žao novaca koje si ulozio već ti je žao što ga moras prodat ako ti trebaju hitno novci ili zelis probat nesto drugo
osobno mi nije zao ni lipe kaj sam ulozio jel sam u kvartu dobio tolko dobrih komplimenata na to kak skuter ide,na zvuk motora i na izgled te kolko sam bio brzi od 2t stalkera,gilera,piagga itd a sve 2t runner sa zx injekšn od frenda je brzi od mene za kojih 7km/h to je nista