Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Baotian Racing
BilyPiton:
--- Citat: igor.sb - 08 Rujan, 2010, 00:04:10 ---ovo sto si ti napravio od skutera je za mene cirkus, jer i je cirkus, ja da vidim tak sta na ulici, ja bi se smijao dok se ne upisam
jesam reko da si glup, il da si konj sto radis cirkus od skutera, nisam
tak da ono prihvatit kritiku znas, svaka cast :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e ovo je post koj CIJENIM! a ono gore kaj si napravio to je cirkus za tebe i nadam se da si skuzio kaj sam ti htio rec s mojom porukom...i sam znas da onaj gore tvoj post nema ama bas nikakvog smisla te kao takav je spam + kaj si unistio preglednost ostalih postova sa svojim spaceom :icon_thumright:
igor.sb:
nisam htio biti grub :upsopetja:
evo ispravio preglednost tvoje teme
gokiSP:
Šta predstavlja taj nastavak na spuhu? Čemu služi? :icon_scratch:
CoK:
--- Citat: www.ubizec.com - 08 Rujan, 2010, 00:07:38 ---e ovo je post koj CIJENIM! a ono gore kaj si napravio to je cirkus za tebe i nadam se da si skuzio kaj sam ti htio rec s mojom porukom...i sam znas da onaj gore tvoj post nema ama bas nikakvog smisla te kao takav je spam + kaj si unistio preglednost ostalih postova sa svojim spaceom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
podforum je slike i filmovi o skuterima...ako nije tehnika nije spamm
BilyPiton:
--- Citat: gokiSP - 08 Rujan, 2010, 00:14:21 ---Šta predstavlja taj nastavak na spuhu? Čemu služi? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ovako nastavak je revolution ugradio sam ga iz razloga da promjenim izgled auspuha za male pare,i dobio sam na leru jedan fini duboki zvuk-prije je bio isto onak dublji al sa nastavkom je promjenjen na jos bolje...
@cok nmvz rijesili smo to ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju