Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Baotian Racing
ferkahr:
kolko te sve izaslo sto se tice masine???
BilyPiton:
1200kit(s ugradnjom) 1200 radilica(s ugradnjom) + gljiva 100kn mogo sam proc jeftinije za 800kn bar ak ne i vise al se nisam sjetio da mi od starog frend ima radionu i zanja s autima skuterima i ostalo :dontknow:
Drnda:
kit imas za 400 kn, radilica ostaje serijska ::)
nezz zasto si davao vise love 2 puta nego sto skut vrijedi.. a svakako cime ga mislis zaustaviti, na baotianu je disk gori nego na biciklu pakne... a o zadnjoj da ne pricam.. :happy8:
iako :icon_thumright: za trud.. nemoj samo komentirat ovo duplo nego sto vrijedi :toothy11:
BilyPiton:
--- Citat: Drnda-1 - 08 Rujan, 2010, 01:10:52 ---kit imas za 400 kn, radilica ostaje serijska ::)
nezz zasto si davao vise love 2 puta nego sto skut vrijedi.. a svakako cime ga mislis zaustaviti, na baotianu je disk gori nego na biciklu pakne... a o zadnjoj da ne pricam.. :happy8:
iako :icon_thumright: za trud.. nemoj samo komentirat ovo duplo nego sto vrijedi :toothy11:
--- Kraj citata ---
sad je prije je bio 800kn u ovlastenom servisu + ugradnja 400kn , radilicu sam moro mjenjat jel je seriska dobila lufta i pcoela lupat nakon 4800km...onda sam platio radilicu 600kn + 400 ruke+ 200 ulje i brtve sve u svemu dosta sam ulozio u motor i svog truda kaj sam radio sitnice a i novaca al nije mi zao nimalo :icon_biggrin:
te-te-ac:
mogao si kupit posten skuter za cijenu čjuninga + bubač ::)
i onda bez nabuđivanja ide bolje neg tvoj :dontknow:
i sto je najvaznije imao bi skuter a ne čajneza ::)
btw. meni je to gadno sto se uopce trudite oko takvih "vozila"... :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju