Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Baotian Racing

<< < (3/25) > >>

BilyPiton:

--- Citat: sule - 07 Rujan, 2010, 23:52:06 ---jel ovo glokna za surit svinje  ???

--- Kraj citata ---
da

ferkahr:
svaka cast .....jedan od ljepsih sto sam vidio ....de mi reci kako ide ,stta ima gore i tako malo   :toothy9: :toothy9: :notworthy: :notworthy: a kom se ne sviđa  :jerk:

karlo.sb:
glavni si  :headbang: :headbang:

igor.sb:

--- Citat: www.ubizec.com - 07 Rujan, 2010, 23:49:52 ---da pa stavarno kaj  je tu sredeno jao  kojih panjina ima po forumu nevjerujem da si vidio skuter u seriskom izadnju onda bi znao i nebi  pito gluposti i spamo ko ovaj idiot igor :angry7:  svaku temu neko mora zaspamat  reko sam da napisete komentare a komentari su ono sto vam se sviđa a što ne...

--- Kraj citata ---

ovo sto si ti napravio od skutera je za mene cirkus, jer i je cirkus, ja da vidim tak sta na ulici, ja bi se smijao dok se ne upisam

jesam reko da si glup, il da si konj sto radis cirkus od skutera, nisam

tak da ono prihvatit kritiku znas, svaka cast  :icon_thumright:

BilyPiton:
tnx  ;D  , 80ccm,gljiva na prijenosu nisam nis diro  ide pod gps-u 73km/h po vuri 80.. u brijeg ide  fenomenalno s menom i frendom 150kg ukupno u uzbrdicu na (bizek) ide 30-35, troši oko 2,70 na 100km...na 1/3 gasa ide do 55...tak mi full malo trosi al nemrem se tak vozit kad ima preljepi zvuk onda ga mrdam  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju