Općenito > Slike i filmovi o skuterima
moj tomos :)
devil_ma-yela:
--- Citat: LoveStunt - 22 Rujan, 2010, 17:34:57 ---kao 1. ... ne lazem ..pokazat cu vam koji dan i slike i video....
a kao drugo ...masina na brzine sa npr. apn-a nepase original nego trebas raditi nosače ...
--- Kraj citata ---
ako sereš, zajebao si se što si ovo napisao! :toothy12:
LoveStunt:
--- Citat: devil_ma-yela - 23 Rujan, 2010, 20:48:39 ---ako sereš, zajebao si se što si ovo napisao! :toothy12:
--- Kraj citata ---
ne serem majke mi !!!! :sad1:
devil_ma-yela:
--- Citat: LoveStunt - 23 Rujan, 2010, 22:42:59 ---ne serem majke mi !!!! :sad1:
--- Kraj citata ---
vidjet ćemo :icon_biggrin:
Drnda:
bratov automatik po kojemu smo turpijali davno, isao je 95 po satu od golfa 3
setup je bio klip 42
spustena glava, ali nezz koliko tocno...
karb bing 21 sa e90
rezo spuh rucno radjeni
drugo ulje u mjenjacu pa je u 2 brzinu oko 40 tek upadao
turpijanje blokova
turpijanje cyl
novi lezaji
radilica druga nova
i isao je stvarno super, na full gasu ga vozis i pustis naglo gas, ono riga vatru iz spuha iza :toothy12: :toothy12:
i u to je ulozeno dosta, gutao je dosta za njegov rezervar, trajao je oko 3 i pol mjeseca i sve se rastopilo.. :toothy11:
isao je u okretaje dosta , ali nismo stavljali cukice
znam da je bratova 15 ka isla do nekih 11 tisuca okretaja po cukici :icon_biggrin:
Jump33r:
--- Citat: Drnda-1 - 23 Rujan, 2010, 23:53:44 ---bratov automatik po kojemu smo turpijali davno, isao je 95 po satu od golfa 3
setup je bio klip 42
spustena glava, ali nezz koliko tocno...
karb bing 21 sa e90
rezo spuh rucno radjeni
drugo ulje u mjenjacu pa je u 2 brzinu oko 40 tek upadao
turpijanje blokova
turpijanje cyl
novi lezaji
radilica druga nova
i isao je stvarno super, na full gasu ga vozis i pustis naglo gas, ono riga vatru iz spuha iza :toothy12: :toothy12:
i u to je ulozeno dosta, gutao je dosta za njegov rezervar, trajao je oko 3 i pol mjeseca i sve se rastopilo.. :toothy11:
isao je u okretaje dosta , ali nismo stavljali cukice
znam da je bratova 15 ka isla do nekih 11 tisuca okretaja po cukici :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Dobro je to i trajalo... :icon_scratch: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju