Općenito > Slike i filmovi o skuterima
moj tomos :)
Drnda:
pa kada pogledas koliko je presao , bas i nije dugo trajao...napravis nekih 40 km , lijevas ga :toothy9:
WiNdFuCkEr_kc:
Viđte ovo,od pajdasa strela kaj se vrti :icon_thumright:
http://www.tomos-riders.com/index.php?topic=18363.0
:toothy9: :toothy10:
WiNdFuCkEr_kc:
brm brm brm...el vidio kad ovako nesto :laughing7:
Duje-s50:
--- Citat: LoveStunt - 22 Rujan, 2010, 14:34:48 ---gledajte... moj frend ima tomosa automatica full sređenog... izvukao je najvise sto se dalo... ima masinu od apn-a sa 15sl glavom i cilindros sa L klipom velicine 48....
iz usisa kanala i uspuha je totalka izvuceno sto se vise dalo snage i ima sito rezu koja daje pun K... motor dize na zadnji samo od snage mu se rama pigat pocela je je stavljo popreko sipke pa izgleda ko za drag.... :headbang:
i odlicno to sve ide ...samo ne isplati se to stavljati na automatikovu ramu...
e i da... nosači ti ne pasu ...moraš sam raditi nosače od masine ...i ako dobro to ne zavaris pocet ce pucati...
i motor ide 95.... :icon_thumright: :headbang:
--- Kraj citata ---
MAlo manje laganja braco NE SERI. Covik ti je isto objasnio da samo ctx cly id ena 46 klip a od e 90 ide 48 a to nemoze nikako na apnnove blokove. ZATO SERES u prazno. Aj to reci na tomos forumu ili tomos ridersu pa ce ti ljudi lipo objasniti velike razlike i s time jos sve na ziku ima da to se raspadne po podu + nikakve kocnice
Dejan_22:
Na sl cilindar je nemogu stavit 46mm klip, nema toliko mesa :toothy12:
Inače, eo ti u mom avataru Apn4 s SL cilindrom motor je iz 1972, potpuno restauriran, ctx karb 20mm (Bing 21), rezonka pravljena po mjeri, 39mm klip s L karikom, naravno 5 brzina, 6v paljenje s samo 17w tako da maltene niti nema nekog otpora
po GPS-u mjereno uz saginjanje 93km/h, po nekim većim motorim i autima također ide nekih 90khm
i mogu ti reć da je jako jako opasno vozat se s tako nečim malim po cesti i s toliko lošim kočnicama, tj kočnice su sasvim oke, ali samo za 50kmh, za preko toga nije
eo ti jedna snimka moje vožnje gdje ga nisam nigdje stisnuo preko 80km/h (trenutno na tom videu sam imao auspuh koji ga je gušio)
na videu zvuk kasnije
a svi kojima nešto nije jasno, zanima ih malo više o Tomosu, ili trebaju neke djelove neka slobodno dođu i jave mi se:
http://tomos.11.forumer.com/index.php
nick je isti :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju