Općenito > Slike i filmovi o skuterima

moj tomos :)

<< < (10/18) > >>

luna500rr:
Nemoj izmisljat...

lunavision2:

--- Citat: LoveStunt - 22 Rujan, 2010, 14:34:48 ---gledajte... moj frend ima tomosa automatica full sređenog... izvukao je najvise sto se dalo... ima masinu od apn-a sa 15sl glavom i cilindros sa L klipom velicine 48....
iz usisa kanala i uspuha je totalka izvuceno sto se vise dalo snage i ima sito rezu koja daje pun K... motor  dize na zadnji samo od snage mu se rama pigat pocela je je stavljo popreko sipke pa izgleda ko za drag....  :headbang:
i odlicno to sve ide ...samo  ne isplati se to stavljati na automatikovu ramu...
e i da... nosači ti ne pasu ...moraš sam raditi nosače od masine ...i ako dobro to ne zavaris pocet ce pucati...
i motor ide 95....  :icon_thumright: :headbang:

--- Kraj citata ---

da je rama od tomosa iso bi on i vise....

EDIT:nebi moro pravit nosace...samo bi moro skratit ove koji su sad na njemu i probusit rupe...

LoveStunt:

--- Citat: lunavision2 - 22 Rujan, 2010, 14:57:18 ---da je rama od tomosa iso bi on i vise....

EDIT:nebi moro pravit nosace...samo bi moro skratit ove koji su sad na njemu i probusit rupe...

--- Kraj citata ---

kao 1. ... ne lazem ..pokazat cu vam koji dan i slike i video....
a kao drugo ...masina  na brzine sa npr. apn-a nepase original nego trebas raditi nosače ...

pestaj ds:
48 klip ti ima electronic 90 i tu mašinu nemaš di stavit na automatikovu ramu jer je cilindar jako veliki i da se slože nosači grana auspuha bi strugala po podu..
a ove obične cilindre od tomosa ( apn,automatik,t 14, t15, bt ) možeš brusit do maksimalno 43 ali je to jako riskantno.  ctx ti ima klip 46 i nemre se brusit cilindar, možeš samo stavljat piksu unutra.. neko je spomenuo u prijašnjim postovima cilindar od pumpe za vodu ili vanbrodskog tomos motora (klip 42 možeš ga brusiti do max 44) da se stavi na automatikovu mašinu isto je jako velika procedura.. nešto lakše se stavi u apn blokove ali isto trba širit kučišta.. a sa samim tim cilindrom nečeš dobiti na snazi jer radi u malim max rpm, več trebaš turpijati usis, ispuh po mogučnosti i preljeve što traži i veči fergazer i dobro pogođeni auspuh, ta jako dobru radilicu i sa svim skupa dobro pogođenim možeš izvuć max 90.. znam iz svojeg iskustva jer sam doktorirao na tomosu i na svakakvim kemijama oko njih.. zato nemojte pisati gluposti

luna500rr:

--- Citat: pestaj ds - 23 Rujan, 2010, 17:17:54 ---48 klip ti ima electronic 90 i tu mašinu nemaš di stavit na automatikovu ramu jer je cilindar jako veliki i da se slože nosači grana auspuha bi strugala po podu..
a ove obične cilindre od tomosa ( apn,automatik,t 14, t15, bt ) možeš brusit do maksimalno 43 ali je to jako riskantno.  ctx ti ima klip 46 i nemre se brusit cilindar, možeš samo stavljat piksu unutra.. neko je spomenuo u prijašnjim postovima cilindar od pumpe za vodu ili vanbrodskog tomos motora (klip 42 možeš ga brusiti do max 44) da se stavi na automatikovu mašinu isto je jako velika procedura.. nešto lakše se stavi u apn blokove ali isto trba širit kučišta.. a sa samim tim cilindrom nečeš dobiti na snazi jer radi u mali max rpm, več trebaš turpijati usis, ispuh po mogučnosti i preljeve što traži i veči fergazer i dobro pogođeni auspuh, ta jako dobru radilicu i sa svim skupa dobro pogođenim možeš izvuć max 90.. znam iz svojeg iskustva jer sam doktorirao na tomosu i na svakakvim kemijama oko njih.. zato nemojte pisati gluposti

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju