2 replcnt kakva je razlika u kvaliteti izmedju top performances-a i malossi-a, koje su bolje, kvalitetnije, jer ja planiram komplet malossi prenos da radim ...
2 Pupo hvala prijatelju, ja sam ako vjerujes ovaj model ganjo 2 godine, jako je tesko uganjat je jer je poprilicno rjetka, al eto napokon je tu i sacu je ispostovat kolko mognem ... multivar i sve vec je navedeno da kupujem, uzecu sve malossi, remen je odlican, centralni feder je u losem stanju kao i rolnice, al svejedno sad sve mjenjam tako da mislim da vise necu imat problema sa brdom ... a sto se tice prednjeg svjetla, eto gore u prvim slikama, prve 3 slike se lijepo vide (pogotov treca) pa pogledaj, znaci kod mene je najobicnije svjetlo, a hocu ono sa lecama jer planiram i xenone stavit pa mislim da ce bit dosta ljepse sa lecama nego ovako ...
i de nek mi neko predlozi sta da kupim sto se tice rolnica, remena i onih malih federa u kvacilu ... uzecu malossi multivar, malossi bjeli centralni (ne znam uopste imal kod nas u BH topov ljubicasti, i cini mi se da sam negdje na forumu cito da je kao svejedno dal stavio topov ljubicasti il malossi bjeli) ... takodje planiram stavljat ZX tako da ako je neki drugi malossi feder bolja opcija od bjelog recite ... na skutu je vec gljiva i delorto carb ...
hvala unaprijed ...