Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Dakle, zanima me neki su mi rekli da bi trebao stavit veću diznu kad skidam bolkade, a pogotovo sad kad imam spuh Leo RS, za koliko broja veću i koji bi to broj bio?
najvjerojatnije ima 12mm carb...a za skinut tunel treba dizna oko 70...i par rupica na aitboxu bez tunela..
Neznam stvarno koji je, vjerovatno gurtner 2006 god. je skut, a kolika je orginalna dizna'
Kratko pitanje, imam sf2 100, sad je 115ccm, tecnigas rs2 crome, mallosi multivar, usis stage6 sa duplom lamelicom a sad mi stize dellorto 19 pa koju diznu da stavim, filter je serijski
nisam upoznat sa 100-kom pa se necu mijesat, pogotovo sto je tvoj jos 115, ali dobit ces valjda set dizni za stelanje s karbom pa ces morat probat dok ne dobijes smjesu kako treba. pricekaj mozda ti netko priblizno kaze koja bi isla, malo njih ima sf 100...
A znan da ih je malo a jos manje ih je koji ulazu u njega tako da cu najvjerovatnije bit prepusten sebi, garazi, 10 litara goriva, po gajbe pive i set dizni
iman ja kymca zx-50 na kojem je tvornički karburator sa diznon 80 jeli to ista kemijano??al nevirujen jel ga je prije men vozio stariji čovik
evo ljudi da se nadovežem ovdje dakle skuter je također SF2 SETUP : leo ZX polini speedcontrol - role 7.7 remen serijala carb serijala zuti federi i crvena centralnakoju bi diznu trebao i kako preraditi airbox?
najbolje, doc ces do setupa kad tad... samo pazi da ne vozis na presiromasnoj smjesi, a to sigurno vec znas. sretno.
sacekaj kakve sad veze ima dizna sa skidanjem bolokade...ako je motor radio dobro i sa blokadom nebi trebo nista stelovat kad je skine
Stavi rolice 6.7 ili 7gramaPolini zelene federe kvacila,seriski centralniDiznu 64 i stavi malossi red spužvicu u filter,skini tunel i nemoj bušiti filter!.