Općenito > Slike i filmovi o skuterima
aprilia vs bmw
Drnda:
ta rsv je super. osobito klipnjace na njoj.. prave sportske... :laughing7: :laughing7:
aprilia znam da ima toliko problema na motorima da je to nesto strasno.. koliko ljudi znam da mi se zalilo da su skupi jako popravci, a voli uvijek nesto zezati..
bmw je kvalitetan motor. i odmah kako je ovaj model izasao , potukao je konkurenciju.. to dovoljno govori ipak...
nije bitno jel isseta spasila bmw, primjer, fiata je spasio punto , a fiat osvoja za motore nagrade da su motori godine.. bmw je koliko puta imao motor godine, ili inovacije neke ...
i lambo je poceo sa spojkama za traktore, pa traktore, pa tek onda automobile... bmw je avione proizvodio, skoda je bicikle ...
svatko ima neku povijest.... ako ne opstaje na trzistu kako ce imati povijest.... ::)
po meni su puno drazi japanci.. ali ne treba pljuvati na drugo...
sqt_driver:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Rujan, 2010, 11:25:47 ---ta rsv je super. osobito klipnjace na njoj.. prave sportske... :laughing7: :laughing7:
aprilia znam da ima toliko problema na motorima da je to nesto strasno.. koliko ljudi znam da mi se zalilo da su skupi jako popravci, a voli uvijek nesto zezati..
bmw je kvalitetan motor. i odmah kako je ovaj model izasao , potukao je konkurenciju.. to dovoljno govori ipak...
nije bitno jel isseta spasila bmw, primjer, fiata je spasio punto , a fiat osvoja za motore nagrade da su motori godine.. bmw je koliko puta imao motor godine, ili inovacije neke ...
i lambo je poceo sa spojkama za traktore, pa traktore, pa tek onda automobile... bmw je avione proizvodio, skoda je bicikle ...
svatko ima neku povijest.... ako ne opstaje na trzistu kako ce imati povijest.... ::)
po meni su puno drazi japanci.. ali ne treba pljuvati na drugo...
--- Kraj citata ---
nisam govorio o modelu zasebno, nego o imenu...
opet, ne pljujem nista ali fiat-a je spasio punto koji se jos proizvodi i oni se ponose time jer ih je spasilo ono u cemu su najbolji i jos proizvode male aute.
bmw-a je spasila isetta i vjerujem da bi iz bmw-a oni taj dio povijesti najradije obrisali, jer pokusavaju proizvoditi aute koji su najveci, najbrzi na ravnom, najjaci, kao da imaju kompleks manje vrijednosti. to me podsjeca na tipa koji uzima steroide da bi ga zene vise voljele jer je nabildan. a takav je i profil vecine (uvijek cast iznimkama) ljudi koji ga voze, ni jedan na cesti ne bi vozio iza tebe, pretjece te preko autobusne stanice (i ne mislim kad vozim skuter).
salej600:
BMW je danas najbrži serijski motocikl i jedino je njemu izmjereno preko 300 prave brzine. Znači motor iz trgovine pa na cestu bez dorada. Izmjereno mu je točno 305, a ne po satu kao kod talijana i japanaca koji ni jedan još nije bio ni blizu 300 prave brzine. Ima najkvalitetniji ovjes, kočnice, ciklistiku i prijenos snage na cestu, elektroniku. Zato toliko i košta. Čitajte malo više neke moto novine gdje su ih imali na testu. Kad je bio test 10 vodećih motocikala od 1000 ccm na ovalnoj stazi u Italiji, Aprilija skoro prva prdnila u fenjer nakon samo par krugova, pa Ducati pa MV augusta pa KTM pa Suzuki pa Yamaha. Ostao BMW, Honda i Kawasaki koji je jedva preživio, al je preživio.
Jump33r:
BMW je motor koji ne STAJE... kupi ga vozi se 5,10,15 godina i uvik ce vozit,ali to je vise za starce,sta ce in sva ta kvaliteta kad motor nije lip .. ;D
Ako se oces provozat uzmi hondu,kawasakia,ktm_a i gini brajo... :icon_thumright:
mhr-team:
--- Citat: salej600 - 07 Rujan, 2010, 12:29:56 ---BMW je danas najbrži serijski motocikl i jedino je njemu izmjereno preko 300 prave brzine. Znači motor iz trgovine pa na cestu bez dorada. Izmjereno mu je točno 305, a ne po satu kao kod talijana i japanaca koji ni jedan još nije bio ni blizu 300 prave brzine. Ima najkvalitetniji ovjes, kočnice, ciklistiku i prijenos snage na cestu, elektroniku. Zato toliko i košta. Čitajte malo više neke moto novine gdje su ih imali na testu. Kad je bio test 10 vodećih motocikala od 1000 ccm na ovalnoj stazi u Italiji, Aprilija skoro prva prdnila u fenjer nakon samo par krugova, pa Ducati pa MV augusta pa KTM pa Suzuki pa Yamaha. Ostao BMW, Honda i Kawasaki koji je jedva preživio, al je preživio.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
bmw je bmw i po meni je model s1000rr najjači motor... kad bi uzimao nekog R-a,,, on bi mi bio prvi izbor...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju