Općenito > Slike i filmovi o skuterima
aprilia vs bmw
_r0bi_:
--- Citat: salej600 - 07 Rujan, 2010, 12:29:56 ---BMW je danas najbrži serijski motocikl i jedino je njemu izmjereno preko 300 prave brzine. Znači motor iz trgovine pa na cestu bez dorada. Izmjereno mu je točno 305, a ne po satu kao kod talijana i japanaca koji ni jedan još nije bio ni blizu 300 prave brzine. Ima najkvalitetniji ovjes, kočnice, ciklistiku i prijenos snage na cestu, elektroniku. Zato toliko i košta. Čitajte malo više neke moto novine gdje su ih imali na testu. Kad je bio test 10 vodećih motocikala od 1000 ccm na ovalnoj stazi u Italiji, Aprilija skoro prva prdnila u fenjer nakon samo par krugova, pa Ducati pa MV augusta pa KTM pa Suzuki pa Yamaha. Ostao BMW, Honda i Kawasaki koji je jedva preživio, al je preživio.
--- Kraj citata ---
...tako je...ja nism cito u novinama...nego sam gledo prilog o bmw-u na tv...od nacrta i skice do ceste i trkace piste...sve sve...sa razlogom toliko kosta...toliko truda i znanja u samoj izradi bmw-ovih strucnjaka...nikako nije mogo ispast los...dapace ispo je kao sto Sale kaze najbrzi a ja bi i dodo najbolji seriski motocikl trenutno :laughing7:
:headbang: :notworthy: :headbang:
Drnda:
cekajte dok Honda izbaci novi CBR :icon_biggrin:
ima da ih pomete.. najlaksa, najokretnija u klasi, i sa slabijim motorom ih dere :toothy9:
bmw je nov sada jbg, morao ih je pokoriti..
salej600:
Honda je isto u vrhu ali neće japanci uložit te pare u CBR. Zato što se oni bore sa ostalim japanskim proizvođačima i zato što oni prave komercijalne motore. Moraju ostati konkurentni i to sve strpati u oko 110 tkn. BMW je tehnologiju sa svojih trkaćih auta tipa M prebacio na motor i njih ne zanima komercijala, a ni publika koja nema para. Pogledajte samo podatke o prodaji koji vam sve govore. Npr. Aprilija i Ducati u totalnom kolapsu dok je BMW sve prodao. Onaj što piše da izgledaju staromodno očito ne zna o kojem modelu mi pišemo. To više uopće nema veze sa starim BMW. Dečki imam informacije iz prve ruke i ne pišem bez veze. Čovjek ga vozio i bio na onom testu kao vozač u Italiji. Kad su svi vozili krugove kaže da talijani i japanci kao da stoje u odnosu na njega. Svi su po GPS-u bili oko 290, a jedini BMW 305.
Drnda:
da, to su neke realne brzine.. iako na japancima pokazuje 299 koliko ide sat, on ide nekih 285.290 kmh...
bmw sam gledao u celju u sloveniji cim je izasao na trziste i motor je ono perverzija.. imam i slika dosta od njega...
prodano vec pise na rezervaru :toothy12: :toothy12:
meni su predobri konceptni motori od honde i bmwa.. predobar design, a i masine koje su na njima.. ove krmace bmw, nek su cruiseri i imaju kardan idu super i izbalansirani su strasno, 1 rodjak mi ima onoga bmw 1200 rt... ima 269 kg , ali vozis ga kao skuter... tako da bmw ima dobru podlogu...
a to za odredjenu klijentelu ima smisla.. jer on radi motocikle i automobile za ljude sa lovom..
sqt_driver:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Rujan, 2010, 12:46:04 ---cekajte dok Honda izbaci novi CBR :icon_biggrin:
ima da ih pomete.. najlaksa, najokretnija u klasi, i sa slabijim motorom ih dere :toothy9:
bmw je nov sada jbg, morao ih je pokoriti..
--- Kraj citata ---
uf nemoj o tome, vidio sam par puta u gradu parkiranu CBR1000 Fireblade, brzo bi zaboravio sve bmw-e da to imam. presavrsena, ne znam kako se vozi ali cujem da je honda najtrajnija, a ta cbr-ka je uz r1-icu najljepsi motor proizveden sto se mene tice. :love4:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju