Općenito > Slike i filmovi o skuterima

aprilia vs bmw

<< < (2/8) > >>

JogFromYamaha:
ma sve je to sranje i ne vjerujem bmw-u ni sekunde.
svi se kurce kak moreju stavit neznam kolko konja u motor a mene zanima kolko to traje.
Honda yamaha aprilia i kawasaki imaju nevjerojatno dobre agregate koji dugo godina maltretiranja izdrze bez ikakvih manjaka
gubitka snage ili potrosnih znakova i sad da se firma koja proizvodi zracnjake kruzere za drote kurci kak imaju najjaceg.
Ma daj odi molim te.
Nista ti ne znaci jaka masina ko nemozes spustit snagu s masine na cestu a to znaci dobri amortizeri dobre gume dobre kocnice dobra sasija i raspodjela tezine.
Naravno o vozacu ovisi jako puno i njegovim vjestinama.
Ima ljudi koji s 600c voze brze od ljudi s litrenjacima jer znaju kak se vozi sve ostalo je manje vazno

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: JogFromYamaha - 07 Rujan, 2010, 00:45:46 ---ma sve je to sranje i ne vjerujem bmw-u ni sekunde.
svi se kurce kak moreju stavit neznam kolko konja u motor a mene zanima kolko to traje.
Honda yamaha aprilia i kawasaki imaju nevjerojatno dobre agregate koji dugo godina maltretiranja izdrze bez ikakvih manjaka
gubitka snage ili potrosnih znakova i sad da se firma koja proizvodi zracnjake kruzere za drote kurci kak imaju najjaceg.
Ma daj odi molim te.
Nista ti ne znaci jaka masina ko nemozes spustit snagu s masine na cestu a to znaci dobri amortizeri dobre gume dobre kocnice dobra sasija i raspodjela tezine.
Naravno o vozacu ovisi jako puno i njegovim vjestinama.
Ima ljudi koji s 600c voze brze od ljudi s litrenjacima jer znaju kak se vozi sve ostalo je manje vazno

--- Kraj citata ---

Sad si tolko ispljuvo bmw da je po tvom u najgoru ruku ispo ko tomos..da,oni su stoposto neki trik uvalili pa ni gume na motoru nevaljaju ni amortizeri,bobina od baotijana gore jel?Nekazem da japanci nisu bolji ili aprilia konkretno ali ovaj motor sigurno nesto vrijedi iako im nije u prvom planu prodaja dvokotaca vec auta...kupi tako nesto pa onda pljuj i kritiziraj  :icon_thumright:

JogFromYamaha:
nije da serem po njemu samo velim da nema veze sto vozis ako znas vozit.
iskusni vozac u svojoj klasi nadmasuje svakog koji ima samo jaki motor a fakt je da u gp utrkama imaju vise iskustva svi od navedenih od bmw-a

ivan007:
aprilia=papci

sqt_driver:

--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 07 Rujan, 2010, 00:56:49 ---Sad si tolko ispljuvo bmw da je po tvom u najgoru ruku ispo ko tomos..da,oni su stoposto neki trik uvalili pa ni gume na motoru nevaljaju ni amortizeri,bobina od baotijana gore jel?Nekazem da japanci nisu bolji ili aprilia konkretno ali ovaj motor sigurno nesto vrijedi iako im nije u prvom planu prodaja dvokotaca vec auta...kupi tako nesto pa onda pljuj i kritiziraj  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ja se recimo slazem s tobom da ne treba pljuvat nikoga, ali bmw je takav i sto se tice auta... pokusava voditi utrku s mercedesom ali bmw nema nikakve sportske povijesti tako da nema pravo staviti sebe u istu recenicu s recimo mercedesom, najupecatljiviji detalj je da ih je isetta spasila od propasti. imaju neke rezultate u etcc/wtcc ali to je sve novijeg datuma. sve bi bilo dobro da oni proizvode aute i motore i ne isfuravaju ono sto nije istina. u formuli jedan se blamiraju bezveze...

isto tako kazem za apriliu, nisam sad neki zadrti fan, japanci su najbolji sto se mene tice ali mislim da je usporedba bmw-a i aprilie nemoguca. aprilia je cisti sportski motor, bmw jedino mogu priznati kao cruisere za putovanja.
naravno da je ovo iz reklame za bmw montaza, svaki motor bi srusio tanjure, jos je aprilia u svojoj reklami dobar posao napravila, nisu daleko pali... mislim da bi zapravo i u tome nadmasila bmw da to rade uzivo...  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju