pomoci ce ti "sqt_driver!" po njegovim postovima vidim da nema vise od 15 mozda i da pali komp radi igrica.. i to je sve sto zna, a cuo je da postoje linux-i i to preko radija kada je isao sa svojima na more pa je morao slusati HRT1...
laka noc i uzivajte..
e daj molim te ajde ne forsaj se kad nemas smisla ni za humor. sve sto sam rekao je da ne pricas gluposti o linuxu kad ne znas ni sto je to. komp prosjecnog korisnika je savrsen sa windowsima. htjet ce instalirat neki program jednom i onda mu nece radit na linuxu i sta ce onda. mislis da ja nisam pokusao sa linuxom, jedino ga mozes imati u dual bootu-u i to je to, bez windowsa se ne moze. linux se koristi u prodajnim centrima gdje je potrebno drzati programcice za organizaciju robe i kompovi nemaju siru uporabu dakle nista se drugo ne instalira na njih, dizu se bez hard diskova sa glavnog servera itd... buduci da linux nije toliko podlozan sitnim rusenjima programa i konfliktima u memoriji i registry-u itd on je u redu u tu svrhu.
ovo sto on ima je linpus a ne ubuntu, dalje citaj po googleu sta to znaci kad ne znas.
i jedna mi stvar ne ide u glavu, koja je to emisija na HRT1 radiju u kojoj se govori o linuxu...?
i prestani govoriti LINUX-
i jer to zvuci smijesno, samo ako su windowsi u mnozini, to se ne odnosi na linux, dakle kaze se linux, a ne linuxi. ako vec zelis biti veliki znalac...