Tehnički kutak > Tuning skutera
koje ulje?
Brnelic:
Čovjek je samo pitao gdje se može kupiti u Rijeci. ::)
I mene zanima..
marinjo:
ja sam kupio litru pretploše godine na jesen i imao sam je do prije mjesec dana :icon_biggrin:
Anthrax:
--- Citat: Macak sf - 21 Svibanj, 2013, 20:41:35 ---
--- Citat: Anthrax - 21 Svibanj, 2013, 20:03:28 ---
--- Citat: Erestor - 21 Svibanj, 2013, 15:32:16 ---Pa kupi tih 4+1 litru preko webshopa i miran si godinu-dvije godine to te izadje po litri 40 kn sto je za polusintetiku odlicno
--- Kraj citata ---
ne razumjem zasto bi bio mazohist i radio to kad mi je litra ulja trajala zadnji put 7 mjeseci tako da stvarno ne vidim poantu u kupovanju 4+1 pakovanja
--- Kraj citata ---
Pa kolega jer se ti uopšte voziš kad potrošiš litru ulja kroz cijelu sezonu ;D ili ti pežola troši na kapaljku.Po tome možeš si
priuštiti i castrol da počastiš skut što je šparan.
--- Kraj citata ---
Pa evo vozim se manje vise svaki dan, po kisi ne jer ne volim biti mokar pa onda radije sjednem u auto. A sad pezola koliko pije ne znam, ja nakon svakog rezervara natocim ulja do vrha i evo trajalo od 10. mjeseca litra Shella. Vidim da svi hvale taj Repsol i 50 kuna mi je stvarno dobra cijena ali ne kupuje mi se po trgovackim centrima jer cujem da mnogi uvoze od nesluzbenih zastupnika pa ispada da tocis trecerazredno ulje. Sa webshopa mi je preskupo jer 50 + 29 za postarinu moram platiti. Ali evo ako ima neka dobra dusa da ce kupit vise pa mi posalje jedno busom placam drage volje unapred na racun, ili jednostavno ako znate recite gdje ima za kupit u Rijeci. :)
--- Citat: Brnelic - 21 Svibanj, 2013, 20:53:45 ---Čovjek je samo pitao gdje se može kupiti u Rijeci. ::)
I mene zanima..
--- Kraj citata ---
naizgled vrlo jednostavno pitanje, medjutim cini se da mnogima predstavlja diferencijalnu jednadžbu :D
pralas:
što vi isto komplicirate da je to strašno,ko da vam skuter ide na jednu vrstu ulja pa bas morate to kupiti...brate mili,trpaj bilo koju polusintetiku i mirna Bosna!!
dino73n:
Moze potrajat litra na cistoj serijsli al sa kitom i dobrim spuhom tesko. Ja za sezonu sprzim 5-6 litara ulja glatko nekad i vise ako me sunce posluzi. Skuter vozim i kao prevozno sredstvo i kao igracku za uzivanje. Uglavnom litra traje od 800 do 1000km nekad 1200 al rijetko,to ako bas vozim stalno po otvorenom putu.
Litra ulja ide na 50l benzina a 50l benzina u gradu sa kitom u spuhom tesko da izvrti 1000km.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju