Tehnički kutak > Tuning skutera
koje ulje?
neos 123:
kolko km vam traje litra ulja<? meni se cini da moj dosta brzo guta ulje
Anthrax:
--- Citat: Anthrax - 20 Svibanj, 2013, 15:23:25 ---zna li netko gdje u Rijeci kupiti ovaj Repsol za 2t skutere?
--- Kraj citata ---
Erestor:
Pa kupi tih 4+1 litru preko webshopa i miran si godinu-dvije godine to te izadje po litri 40 kn sto je za polusintetiku odlicno
Anthrax:
--- Citat: Erestor - 21 Svibanj, 2013, 15:32:16 ---Pa kupi tih 4+1 litru preko webshopa i miran si godinu-dvije godine to te izadje po litri 40 kn sto je za polusintetiku odlicno
--- Kraj citata ---
ne razumjem zasto bi bio mazohist i radio to kad mi je litra ulja trajala zadnji put 7 mjeseci tako da stvarno ne vidim poantu u kupovanju 4+1 pakovanja
Macak sf:
--- Citat: Anthrax - 21 Svibanj, 2013, 20:03:28 ---
--- Citat: Erestor - 21 Svibanj, 2013, 15:32:16 ---Pa kupi tih 4+1 litru preko webshopa i miran si godinu-dvije godine to te izadje po litri 40 kn sto je za polusintetiku odlicno
--- Kraj citata ---
ne razumjem zasto bi bio mazohist i radio to kad mi je litra ulja trajala zadnji put 7 mjeseci tako da stvarno ne vidim poantu u kupovanju 4+1 pakovanja
--- Kraj citata ---
Pa kolega jer se ti uopšte voziš kad potrošiš litru ulja kroz cijelu sezonu ;D ili ti pežola troši na kapaljku.Po tome možeš si
priuštiti i castrol da počastiš skut što je šparan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju