Tehnički kutak > Tuning skutera
koje ulje?
Iwo SR Tuono:
--- Citat: dino73n - 22 Svibanj, 2013, 16:37:39 ---Moze potrajat litra na cistoj serijsli al sa kitom i dobrim spuhom tesko. Ja za sezonu sprzim 5-6 litara ulja glatko nekad i vise ako me sunce posluzi. Skuter vozim i kao prevozno sredstvo i kao igracku za uzivanje. Uglavnom litra traje od 800 do 1000km nekad 1200 al rijetko,to ako bas vozim stalno po otvorenom putu.
Litra ulja ide na 50l benzina a 50l benzina u gradu sa kitom u spuhom tesko da izvrti 1000km.
--- Kraj citata ---
tako nekako je i moja racunica i to je ajmo rec realno bez lazne skromnosti i manipulacije potrosnjom :icon_thumright:
noky007:
Nakon ELF 2XT TECH ful sintetike (mašine napravile oko 20t km stanje odlično)) opet ELF ovaj puta ELF SCOOTER² STREET MAX isto full sintetika.
Uvijek ima nekaj 2t nafrkanog doma ulje je beba :icon_thumright: za sitnu lovu
http://www.elf-lub.jp/lub/content/NT000ADADE.pdf
simoncellirunner70:
pozdrav. kupio sam repsol moto town 2t ulje za svoj runner 2009.god koji na sebi ima malossi sport kit dakle 70 cc. kaze mi prodavac da je polu-sintetsko. i ja vec natocim i vidim sad na internetu malo guglam pise da je to mineralno ulje. hoce mi to naskoditi mojoj "friziranoj" masini i kaj da sad radim?
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
3alfa3:
masina ti nije frizirana ;D
efz:
Odi kod tog koji ti je prodao ovo pod polusintetiku i traži neka ti vrati novav :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju