Ostalo > Svijet računala i mobitela
I phone
Jump33r:
--- Citat: PROOF - 05 Rujan, 2010, 14:26:00 ---i za to sve kaj si nabrojo dat ces 2 puta vise nego da kupis mob sa svim tim :D
--- Kraj citata ---
lol ::)
marko_AeRoX:
--- Citat: PROOF - 05 Rujan, 2010, 14:26:00 ---i za to sve kaj si nabrojo dat ces 2 puta vise nego da kupis mob sa svim tim :D
--- Kraj citata ---
vecina ljudi ima doma digitalac i komp... a ak si poslovnjak i kupujes navigaciju ona ce raditi 3 put bolje nego mob s navigacijom...
sfreak:
ne pricaj gluposti...Navigon na Iphoneu radi odlicno i uopce ne vidim smisao kupovanja navigacije ako imas Iphone...kamera na mobu dodje od koristi tu i tamo...
ono sto mrzim je nosit 200 stvari sa sobom...zas bi to morao ako sve imam na mobu...
marko_AeRoX:
--- Citat: sfreak - 05 Rujan, 2010, 16:51:10 ---ne pricaj gluposti...Navigon na Iphoneu radi odlicno i uopce ne vidim smisao kupovanja navigacije ako imas Iphone...kamera na mobu dodje od koristi tu i tamo...
ono sto mrzim je nosit 200 stvari sa sobom...zas bi to morao ako sve imam na mobu...
--- Kraj citata ---
nikad nece navigacija na mobu radit bolje od standalone navigacije... face it... ja osobno nikad nebi dao tolke novce za iphone... al ok, svako ima svoje prioritete i zelje...
sfreak:
--- Citat: marko_AeRoX - 05 Rujan, 2010, 16:59:34 ---nikad nece navigacija na mobu radit bolje od standalone navigacije... face it... ja osobno nikad nebi dao tolke novce za iphone... al ok, svako ima svoje prioritete i zelje...
--- Kraj citata ---
nece, ali za mene kao korisnika navigacija na mobu odnosno Navigon je jako dobar, a ima i Tom Tom i iGo od poznatijih...a svaka vise oko 150$ ako se ne varam, pa ipak mislim da vrijedi nesto...
ne bi ni ja dao tolike novce, ja sam ga dobio...ali onaj kome treba i ne zeli bit glavna faca na spici u subotu ujutro taj mob mu je dovoljan za vise godina da ga ne mijenja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju