Ostalo > Svijet računala i mobitela
I phone
Jump33r:
--- Citat: junior - 03 Rujan, 2010, 17:41:13 ---ako je "t-srot"=t-mobile, onda neznam zasto je lud...
ja sam svog dobio za 700 kn, buraz za 99 kn i nije nikakva prevelika tarifa...
postoji finta koju mnogo ljudi zna, a kad to znas onda ajfon dobis moglo bi se rec djabe :)
--- Kraj citata ---
A finta je...????????? :dontknow:
White:
--- Citat: PROOF - 03 Rujan, 2010, 10:37:56 ---kupujes ajfon u t-srotu??? ti is lud...
--- Kraj citata ---
da 3gs sam uzeo....dao 900 i tarifa 24mj 150....pa tko ima iz hrv sada nitko?biti ce opet tarifa neka ljudi ce na firme uzet i prodavat opet po 3500kn cca ko i 3gs...
replcnt:
imam 3gs 32gb već godinu dana, uzeo sam ga u americi za 199$ kad je izašao + 175$ za raskid ugovora sa AT&T, otključao sam ga i radi na sve kartice i jailbrejkan je i mnoštvo drugih mogučnosti imam sa jailbrejkom, ovo ljeto mi je prijatelj donjeo iz USA iphone 4 pa sam ga imo priliku testirati, rezolucija naspram 3GS je boli glava, čista slika ko suza, kamera je predobra ima blic pa po noći je slika odlična, brz je jako u odnosu naspram 3gs, grešku ima ali zanemarivu, kada se drži u lijevoj ruci izgubi jednu crticu signala i to je to, sve u svemu čim skupim pare definitivno iphone 4 uzimam, a za sada nebih mijenjao ovaj 3gs ni za bilo koji drugi mob osim 4, btw jailbreak je sada postao legalan tako da se jednostavno jailbrejka sa www.jailbrakeme.com , bavim se tim već od prve generacije iphona pa ako kome treba pomoć nek se javi na pm, pozdrav.
marko_AeRoX:
to su gluposti ljudi moji...
davat 2 ili vise tisuce kuna za mobitel? ma da... pa nisam lud... razumijem wifi na mobitelu... to je stvarno korisno za pogledat email, prognozu, novosti... al koji ce vam k.... navigacija i ta sranja? ako si covjek koji svakodnevno koristi navigaciju onda kupis posebno navigaciju garmin, tom tom... a prodavanje fora tipa "kaj ak se negdje izgubim"... ako se izgubis negdje a ciljano ides na neko mjesto onda si debil... svaki covjek si valjda pogleda rutu po kojoj ide prije nego krene... rezolucija, kamera od 5mpix... debilizam... ak hoces rezoluciju, kupi si laptop ili kompjuter (vecina ljudi ih ima doma)... kamera od 5 mpix ili vise? pa za to se kupuje digitalni fotoaparat ak hoces biti profesionalni fotograf... a obrisi lica ako hoces zabiljeziti neki trenutak poseban se vide cist odlicno i na kameri od 2 mpix, a to su imali mobiteli prije 4 godine...
PROOF:
i za to sve kaj si nabrojo dat ces 2 puta vise nego da kupis mob sa svim tim :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju