Ostalo > Svijet računala i mobitela
I phone
junior:
--- Citat: sfreak - 05 Rujan, 2010, 17:22:59 ---nece, ali za mene kao korisnika navigacija na mobu odnosno Navigon je jako dobar, a ima i Tom Tom i iGo od poznatijih...a svaka vise oko 150$ ako se ne varam, pa ipak mislim da vrijedi nesto...
ne bi ni ja dao tolike novce, ja sam ga dobio...ali onaj kome treba i ne zeli bit glavna faca na spici u subotu ujutro taj mob mu je dovoljan za vise godina da ga ne mijenja
--- Kraj citata ---
Vrijede, imam ih ja na mobu...al naravno nije placeno 150 $ nego je djabe...
jailbreak :)
Vjeruj mi, malo je ljudi u hrv uzelo mob novi novcati u ducanu bez ikakve tarife, a preko tarifa je iphone jeftin skoro ko i drugi mobiteli ....
sfreak:
--- Citat: junior - 05 Rujan, 2010, 21:56:26 ---Vrijede, imam ih ja na mobu...al naravno nije placeno 150 $ nego je djabe...
jailbreak :)
Vjeruj mi, malo je ljudi u hrv uzelo mob novi novcati u ducanu bez ikakve tarife, a preko tarifa je iphone jeftin skoro ko i drugi mobiteli ....
--- Kraj citata ---
Pa naravno da je preko jailbreaka, lud je onaj koji plati kad ne mora...i moj je uzet na tarifu 150 i 18000 bodova u zamjenu
Jump33r:
Moze neko pojasnit tu shemu sa bodovima.. :dontknow: :dontknow:
marko_AeRoX:
--- Citat: Jump33r - 06 Rujan, 2010, 11:54:41 ---Moze neko pojasnit tu shemu sa bodovima.. :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
ako imas pretplatu i clan si +cluba sa svakim racunom sakupljas bodove u +clubu... mislim da je 1kn = 1 bod... i za rođendan su se prije dobivali neki bodovi, sad ne znam dal je jos tak... te bodove koje sakupis poslije zamjenis kao popust kod kupnje moba...
m!Ky:
Da,tako je,placanjem svakog racuna se dobiju bodovi.
Ja sam Nokiu 5800 XM kupio za 100kn u T-Mobile-u. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju