Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kupovina laptopa i printera

<< < (14/16) > >>

funkyzg26:

--- Citat: andy - 18 Rujan, 2010, 15:09:55 ---Aj pomoć netko..
Na laptopu su bili windowsi i sam sam ga upalio sve se podiglo i radi, on kao ima na hardu jedan dio od gigu i pol preko čeka digne si to sve..
E sad napravile su mi se dvije particije, C:windows i D:data i obje su po 250gb..
Ja sam na D pohranio muziku i sve datoteke koje mi trebaju, al na D particiji imam folder HDD Recovery.. To je za oporavak ak ću radit.. Jel mi to smeta šta ak tu muziku stavljam i slike i one stvari koje ne želim izgubit.. ?? Jel se briše onda sve s te particije il samo sa C  :dontknow:  ???

Nekužim to sad  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

koj laptop si uzeo ?  neke firme imaju to drukčije napravljeno ,neke ti imaju skrivenu particiju sa backupom a na nekim ti sam moraš napravit backup na par dvda , i neče ti se obrisat d particija ak radiš recovery samo se c briše jel tamo su windowsi  :icon_thumright:

andy:

--- Citat: funkyzg26 - 18 Rujan, 2010, 19:25:56 ---koj laptop si uzeo ?  neke firme imaju to drukčije napravljeno ,neke ti imaju skrivenu particiju sa backupom a na nekim ti sam moraš napravit backup na par dvda , i neče ti se obrisat d particija ak radiš recovery samo se c briše jel tamo su windowsi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Toshiba je i izbacivao mi je kao da nemam backup napravljen.. Da napravim to.. Ma backup nisam nikada radio, ne mislim ni sada.. Kad će srat, budem recovery napravio, i znači vratio cijeli C disk na početno i to je to... D disk ne dira s tim oporavkom ?

funkyzg26:

--- Citat: andy - 18 Rujan, 2010, 20:20:34 ---Toshiba je i izbacivao mi je kao da nemam backup napravljen.. Da napravim to.. Ma backup nisam nikada radio, ne mislim ni sada.. Kad će srat, budem recovery napravio, i znači vratio cijeli C disk na početno i to je to... D disk ne dira s tim oporavkom ?

--- Kraj citata ---

to znači da si ga kupio sa windowsima ,kaj ti je u papirima pisalo ak ti je pisalo da trebaš backup napravit na dvd onda si se sad sj#bo jel windowse dobiješ sam instalirane i neki backup program od toshibe ,onda napraviš backup windowsa i drivera na posebne dvde ,a druga solucija ti je da ima skrivenu particiju na hard disku sa windowsima i onda od tamo radiš recovey windowsa sad ja neznam na kuju foru ti imaš , i D particiju ti ne dira sa recoverijem  :icon_thumright:

andy:

--- Citat: funkyzg26 - 18 Rujan, 2010, 22:03:51 ---to znači da si ga kupio sa windowsima ,kaj ti je u papirima pisalo ak ti je pisalo da trebaš backup napravit na dvd onda si se sad sj#bo jel windowse dobiješ sam instalirane i neki backup program od toshibe ,onda napraviš backup windowsa i drivera na posebne dvde ,a druga solucija ti je da ima skrivenu particiju na hard disku sa windowsima i onda od tamo radiš recovey windowsa sad ja neznam na kuju foru ti imaš , i D particiju ti ne dira sa recoverijem  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Još sam lijepo pitao lika tamo di je cd s windowsima, kaže on to ti je posebno na particiji sakriveno.. Tak da to je to onda kak ti kažeš ova druga solucija  :icon_thumright:.. Jer kada stisnem F8 kod paljenja laptopa ponudi mi popravak sustava.. Nisam probavao, al onda je to to, kao instaliranje na novo windowsa.. Kolko sam ja skužio..
Hvala  :icon_thumright:

andy:
Neznam, čitam manual.. I piše i jedna i druga solucija.. I sad ja neznam koju ima moj laptop..

Originalan Windows® 7 Home Premium, 64-bitni sustav (unaprijed instaliran, Toshiba-HDD oporavak)

Nemam pojma.. Ja se nadam da ima onda skriveno na particiji,..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju