Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kupovina laptopa i printera
andy:
Trebam laptop, idem na faks pa bi trebao nešta za moje potrebe, ali da i po mogućnosti posluži mojoj sestri za neke 3 godine.. Ako je moguće..
Ja kolko se kužim u laptope, a to nije baš puno.. Gledao sam HP uglavnom.. Do nekih 6000kuna
Moj izbor : http://www.hgspot.hr/55060/prijenosno-racunalo-hp-g72-a20em-wu891ea-
Sad, ja bi uzeo Intela.. I to u toj cijeni su uglavnom intel i3 procesori.. Našao sam čak Acera za manje love s i5 procesorom.. Jel to bolje onda, pošto ne kužim baš puno u to ??? Znači razlika i3 i i5 ??? Znam da su to novi procesori sada.. Tak da core duo nebi uzimao..
Konkretno ovaj šta sam naveo dopada mi se.. Ima veliki ekran, grafička je dobra, ima ram-a.. Hard disk velik..
Pa jel može kakvo pojašnjenje, kvarovi kakvi, iskustva vaša.. Ne piše ovdje trajanje baterije, al to ne traje dugo jel tako, nekih sat i pol max ak se naravno ne koristi u max opterećenju!?
Prvo da riješimo laptop pa onda ću printer..
Aj molim samo stručne i korisne odgovore :)
Evo npr Acer http://www.hgspot.hr/51695/prijenosno-racunalo-acer-as5741g-434g50mn-lx-psz02-103-
Isti takt procesora ko na ovom iznad samo je ovaj i5.. Kad usporedim laptop ima sitnih razlika, ekran, optički pogon i tak.. A cijena je manja isto.. + dobijem 7-icu
formoz:
kad bi moro birat izmedju ta 2 odabro bi taj drugi, ali za te pare mozes pronac i bolji laptop, imas na bug.hr na forumu, laptopi za 4000kn, e pa imas i par njih sa takvim performansama za te pare, na forumu lijepo pitaj da ti preporuce neku finu konfiguraciju za te pare, mozes izvuc puno vise za te pare od ovih sto si napiso
gokiSP:
Acer definitivno. Poznato je da je hp skuplji od konkurencije, a nerijetko performansama slabiji.
andy:
--- Citat: gokiSP - 02 Rujan, 2010, 13:51:11 ---Acer definitivno. Poznato je da je hp skuplji od konkurencije, a nerijetko performansama slabiji.
--- Kraj citata ---
e pa to sam i ja skuzio.. sam jel onda i kvaliteta ima veze.. jer toshiba je jos skuplja a manje performanse.. al je zato jako dobra kvaliteta!! ;)
gokiSP:
Pa sve je to tu negdje po kvaliteti. Meni je na hp-ovom lapu nakon malo manje od dvije godine krepla grafička, a grafička je integrirana. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju