Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kupovina laptopa i printera

<< < (16/16)

funkyzg26:

--- Citat: andy - 19 Rujan, 2010, 11:43:45 ---linuxe  :icon_thumright:

ivanm budem bas pogledao za licencu..

EDIT: Piše product key na poleđini laptopa.. Nisam ni skužio to :D
Hvala ivanm

--- Kraj citata ---

ima proof win 7 ko da su orginal crackani by BIE nema nikakve razlike orginal il ne samo si ti platio 500-1000 kuna više za svoju licencu , koji si lik ja u svojih 13 godina na kompovima nisam nikad kupio orginal windowse nisam lud đubradi microsoftu pare davat lopovi jedni , nego ta licenca ili key na poleđini ti je zajeb ak nemaš tak skrivenu particiju jel di češ nač win 7 home premium 64 bit na netu morat češ skinut crackane baš te windowse i onda samo svoj key upisat a na netu ima samo win 7 ultimate ili enterprise crackane koje ja imam i proof jel ta licenca ti je samo za te win 7 home premium 64 bit

PROOF:
ne..imam ORIGINAL windowse...frend koji ima doma servis za mobitele,kompove i to sve ima doma org winse i stavio mi ih je gore :headbang: nikakav bie...

andy:

--- Citat: funkyzg26 - 19 Rujan, 2010, 14:34:57 ---ima proof win 7 ko da su orginal crackani by BIE nema nikakve razlike orginal il ne samo si ti platio 500-1000 kuna više za svoju licencu , koji si lik ja u svojih 13 godina na kompovima nisam nikad kupio orginal windowse nisam lud đubradi microsoftu pare davat lopovi jedni , nego ta licenca ili key na poleđini ti je zajeb ak nemaš tak skrivenu particiju jel di češ nač win 7 home premium 64 bit na netu morat češ skinut crackane baš te windowse i onda samo svoj key upisat a na netu ima samo win 7 ultimate ili enterprise crackane koje ja imam i proof jel ta licenca ti je samo za te win 7 home premium 64 bit

--- Kraj citata ---

Nisam ni ja nikada u svojih 10 godina na kompovima kupio original windowse uvijek sam skinuo krekane.. Tak da nisam glup.. Već ovaj laptop nije dolazio bez original windowsa i nije se moglo odvojit u ponudi.. I nije mi žao tih 1000kn za original windowse, imam sve bez ikakvih drkanja i miran sam.. Na skrivenoj particiji mi je to i samo F8 i ja imam sve ko na početku.. Meni super..
Imam skinute windows 7 ultimate il koji je već doma na dvdu i stavio bi ih da nije ovak ispalo.. To šta sam imao 1000kn viška moj problem :hello:

Ova tema može LOCK

funkyzg26:

--- Citat: PROOF - 19 Rujan, 2010, 16:32:40 ---ne..imam ORIGINAL windowse...frend koji ima doma servis za mobitele,kompove i to sve ima doma org winse i stavio mi ih je gore :headbang: nikakav bie...

--- Kraj citata ---

orginal ti nije ziher stavio stavio ti je neke crackane isto ko ove kaj sam ti ja dao 1800 kuna ti dođe licenca , i to oem to znači samo na jedan komp ih možeš instalirat dok retail win 7 ultimate dođe 2400 kuna , nisam ni reko da si glup andy reko sam koji si lik  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju