Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kupovina laptopa i printera
PROOF:
zas onda imam ja tak slabu rezu?
marko_AeRoX:
--- Citat: funkyzg26 - 05 Rujan, 2010, 11:16:42 ---on ima 1366x766 ili tak neš za tebe neznam al uglanom obje pile su prejebene samo tvoja proof ima 10 puta bržu grafičku , joj kak sam ljubomoran sad na tebe proof :sad1: :'( lol hahaha al meni netreba lap imam doma bolesnoču od kompa koja popapa sve te vaše laptope zajedno isto sa LED ekranom 24 incha 1920x1080 reza
--- Kraj citata ---
jep.... istina, njegova graficka je bolja... al meni je ova i vise nego dovoljna... trebam laptop za faks... ugl za photoshop i slicno... a za to mi je dovoljna ova graficka :icon_thumright:
smart bbb:
otiđi na ovu stranicu
http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30
funkyzg26:
--- Citat: PROOF - 05 Rujan, 2010, 11:20:18 ---zas onda imam ja tak slabu rezu?
--- Kraj citata ---
pa jesi instaliro drivere od atija i odi change rezolution i reci mi koja ti je največa ,i nema veze još bolje da je manja reza igrice če ti radit full lakše ,ti novi laptopi sa širokim ekranima imaju uvijek neke čudne reze al ak ti je kad si instalro drivere onak ikone kak spada veličine onda je to to :icon_thumright:
funkyzg26:
--- Citat: PROOF - 05 Rujan, 2010, 11:10:48 ---kolko ti imas rezoluciju na ekranu? j#bo oca svog ja imam 1152xnesto :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
i jesi instaliro sve drivere kak spada ,prvo ideš chipset driver,pa zvučna kartica,pa grafička,i onda sve ostalo wifi,bluetooth i pod obavezno si instaliraj onaj acer power managment ,neznam još koje drivere dobiješ bum sad pogledo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju