Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kupovina laptopa i printera

<< < (9/16) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: andy - 04 Rujan, 2010, 21:22:40 ---Daj mi reci baterija kolko dura ? Dojmovi npr jel teraš kakve igrice trenutno, čisto radi usporedbe da vidim ;)

--- Kraj citata ---

nisam jos nekaj ekstra stigel igrat na laptopu jer rasturam mafiu na kompu trenutno ;D al recimo manager 2010 nema uopce loading  :toothy3:

bateriju isto nisam stigel testirati sto posto, al po njegovim predviđanjima 3 i pol sata...

s laptopom sam stvarno super zadovoljan... sliku ima fenomenalnu jer ima onu tehnologiju s tekucim kristalima... kolko je jasna i cista slika, predobro...

PROOF:
tekuci kristali su lcd :D acer ima LED tehnologiju :D :D :D :D

funkyzg26:

--- Citat: PROOF - 04 Rujan, 2010, 21:29:08 ---jos nisam "uso" u njega jer imam problem(otvorit cu novu temu)...

imam monitor 22 inca pa mi  se 17 ne cini previse...kazem ti imo sam 154 paviliona i bio mi premal :D  nema pozadinsko svjetlo tastatura...

--- Kraj citata ---

je tak je i mene j#bo kad sam ga dobio  nisam znao uč u linuxe hahaha nikad u mojih 13 godina s kompjuterima u linuxima nisam bio hahaha ,skini onaj win 7 kaj sam ti reko miči to česme od linuxa dole sa win 7 dvdom formatirarj tu particiju i onda ju obriši i sam stavi da se windowsi instaliraju tam al prije si skini sve drivere sa acer hr ak če te jebat wifi ili bluetooth u smislu da neznaš koji je u njemu (jel ti na acerovoj stranici daju više drivera za wifi i bluetooth više skini si najnoviji everest i onda si pogledaj koje sve točno komponente imaš u kompu da si znaš odma koje točno drivere trebaš instalirat makar za wifi ti piše od iza koji ima chipset  :icon_thumright:

marko_AeRoX:

--- Citat: PROOF - 04 Rujan, 2010, 21:42:38 ---tekuci kristali su lcd :D acer ima LED tehnologiju :D :D :D :D

--- Kraj citata ---

citam ti s laptopa LED LCD...  :icon_thumright:

PROOF:
boga mi i meni to pise :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju