Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kupovina laptopa i printera

<< < (7/16) > >>

andy:
Ovaj Acer iznad, kolko to baterija traje  :toothy3:

PROOF:
ak oces kakve slikice izbliza ili nesto javi pa slikam :D ili bilo sta ako treba...

marko_AeRoX:

--- Citat: andy - 02 Rujan, 2010, 13:01:24 ---Trebam laptop, idem na faks pa bi trebao nešta za moje potrebe, ali da i po mogućnosti posluži mojoj sestri za neke 3 godine.. Ako je moguće..
Ja kolko se kužim u laptope, a to nije baš puno.. Gledao sam HP uglavnom.. Do nekih 6000kuna

Moj izbor : http://www.hgspot.hr/55060/prijenosno-racunalo-hp-g72-a20em-wu891ea-
Sad, ja bi uzeo Intela.. I to u toj cijeni su uglavnom intel i3 procesori.. Našao sam čak Acera za manje love s i5 procesorom.. Jel to bolje onda, pošto ne kužim baš puno u to ??? Znači razlika i3 i i5 ??? Znam da su to novi procesori sada.. Tak da core duo nebi uzimao..
Konkretno ovaj šta sam naveo dopada mi se.. Ima veliki ekran, grafička je dobra, ima ram-a.. Hard disk velik..

Pa jel može kakvo pojašnjenje, kvarovi kakvi, iskustva vaša.. Ne piše ovdje trajanje baterije, al to ne traje dugo jel tako, nekih sat i pol max ak se naravno ne koristi u max opterećenju!?

Prvo da riješimo laptop pa onda ću printer..
Aj molim samo stručne i korisne odgovore  :)

Evo npr Acer http://www.hgspot.hr/51695/prijenosno-racunalo-acer-as5741g-434g50mn-lx-psz02-103-
Isti takt procesora ko na ovom iznad samo je ovaj i5.. Kad usporedim laptop ima sitnih razlika, ekran, optički pogon i tak.. A cijena je manja isto.. + dobijem 7-icu

--- Kraj citata ---

ja sam si isto kupio laptop za faks... Acer Aspire 5741G...

konfiguracija:

15,6 inch HD LED lcd
intel i5
4 gb ddr3 ram
ati mobility radeon HD 5470 (512 mb)
320 gb hdd
bluetooth, card reader, wireless, dvd prža (to je ono osnovno, must have)

cijena je 5000 kn... ja sam super zadovoljan...

andy:

--- Citat: marko_AeRoX - 04 Rujan, 2010, 20:45:49 ---ja sam si isto kupio laptop za faks... Acer Aspire 5741G...

konfiguracija:

15,6 inch HD LED lcd
intel i5
4 gb ddr3 ram
ati mobility radeon HD 5470 (512 mb)
320 gb hdd
bluetooth, card reader, wireless, dvd prža (to je ono osnovno, must have)

cijena je 5000 kn... ja sam super zadovoljan...

--- Kraj citata ---

Daj mi reci baterija kolko dura ? Dojmovi npr jel teraš kakve igrice trenutno, čisto radi usporedbe da vidim ;)

andy:

--- Citat: PROOF - 04 Rujan, 2010, 20:37:32 ---ak oces kakve slikice izbliza ili nesto javi pa slikam :D ili bilo sta ako treba...

--- Kraj citata ---

Mene samo najviše brine baterija  :toothy3: Neću da odem negdje s njim i onda sat vremena i prazan..
Kolko ti traje kad radiš osnovne zadatke, surfanje, i tak neš.. Ne igrice!

I tvoji dojmovi, kak ti se čini, jel ti previše 17 inča :D
Jel ima možda tastatura pozadinsko svjetlo.. ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju