Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kupovina laptopa i printera
andy:
--- Citat: gokiSP - 02 Rujan, 2010, 15:25:13 ---Čovjek vjerojatno radi u trgovini :dontknow:
--- Kraj citata ---
Pa da.. Al toliko ispod cijene.. Nemogu skužit kak.. A nije na crno ništa...
--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Rujan, 2010, 15:37:20 ---pavilion dv6 serija ima probleme s tvrdim diskovima,2 godine svi redovito krepavaju, unutra su toshiba 250gb bili oni kao i u sattelitu pa su zamjenjivani pod tvorničku grešku a ovima šta imaju hp nisu poslali obavjest
15,4 je sasvim dovoljan, ali ako prelaziš sa 17 na 15 imat ćeš problema jer će ti ovo biti igračka
U dellu baterija od 6 ćelija traje 5 sati, a ova od 9 ćelija traje 7 sati i 15 min, cijena je opravdana
i kad kupiš laptop svakih 6 mjeseci se ide na servis na ispuhavanje prašine iz radijatora ako nisi sam kadar to napraviti
--- Kraj citata ---
Aha, tu je fora.. Onda vrijedi te pare.. To je dobro!
Ma mislim da mi 15.4 sasvim oke.. Sam onda ne paše onaj HP prvi.. Bit će mi previše 17''
Mi možeš dat još neke preporuke i suzit na HP i Toshibu i možda Acer.. Od Asus-a sam odusta.. A i napisao si za stare modele za onaj problem, za nove neznaš.. Svejedno..
Iwo SR Tuono:
i od acera odustani, oni stari još nekako su bili, emachines je smeće na kvadrat
hp drži cijenu sa core2duo previsoko, za te pare u asusu imaš i5 proc
mislim što god izabereš od 5500-6500 nećeš pogriješiti, asus ti daje najviše za tvoj novac,samo za hlađenje vidi
6000kn je ni sim ni tam, za 500-600kn možeš dobiti višlju klasu laptopa, a za 5900 je već ono što ti ne želiš
andy:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Rujan, 2010, 16:02:41 ---i od acera odustani, oni stari još nekako su bili, emachines je smeće na kvadrat
hp drži cijenu sa core2duo previsoko, za te pare u asusu imaš i5 proc
mislim što god izabereš od 5500-6500 nećeš pogriješiti, asus ti daje najviše za tvoj novac,samo za hlađenje vidi
6000kn je ni sim ni tam, za 500-600kn možeš dobiti višlju klasu laptopa, a za 5900 je već ono što ti ne želiš
--- Kraj citata ---
A za hlađenje sam mislio neku podlogu il neš si uzet, ili stalak samo.. Budem vidio.. Vidim i ja da je 6000 sredina neka..
Al vidim i da neki laptop s i3 procom i za 500kn skuplji s i5 procom kažu da se i ne isplati da se neće osjetit neka sad razlika.. Vidit ću pa ak naletim na šta pitam.. Hvala :icon_thumright:
funkyzg26:
trenutni best buy na tržištu ti je acer 5741g 5 soma kuna al imaš više konfi, gledaj da ti ima i5 430 proc i ati 5470 grafičku prejeben je laptop možeš i igrat na njemu ja ga uzeo frendu tu i win sedmicu stavljo gore kaj god sam stavio gore radi prejebeno a ima i LED ekran , uglavnom best buy trenutno ne gledaj asus,tosbiba gledaj kakve komponente ima laptop a ovaj acer ima sve na najnovijom tehnologiji proc na 32nm a grafička na 40nm procesu napravljena a i acer je jebena firma ak ti je bed baj još 200-300 kn i produžiš si garanciju na 3 godine i to je to :icon_thumright:
andy:
--- Citat: funkyzg26 - 02 Rujan, 2010, 20:45:21 ---trenutni best buy na tržištu ti je acer 5741g 5 soma kuna al imaš više konfi, gledaj da ti ima i5 430 proc i ati 5470 grafičku prejeben je laptop možeš i igrat na njemu ja ga uzeo frendu tu i win sedmicu stavljo gore kaj god sam stavio gore radi prejebeno a ima i LED ekran , uglavnom best buy trenutno ne gledaj asus,tosbiba gledaj kakve komponente ima laptop a ovaj acer ima sve na najnovijom tehnologiji proc na 32nm a grafička na 40nm procesu napravljena a i acer je jebena firma ak ti je bed baj još 200-300 kn i produžiš si garanciju na 3 godine i to je to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a vidis Iwo rekao da bjezim od acera.. :D
meni je najprovjereniji hp i toshiba iz prve ruke.. drzat cu se tih brandova..
i na kraju kolko sam skuzio neki i5 i i3 su jednaki s 2 jezgre..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju