Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kupovina laptopa i printera

<< < (3/16) > >>

andy:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Rujan, 2010, 14:32:54 ---ASUS ima jednu manu samo, nove ove modele nisam raskopavao pa neznam dal je tako ali PRO modeli sa F5 matičnom imaju samo jedan heatpipe koji odvlači temperaturu i grafike i procesora tako da se dosta grije, no međutim moj evo godinu i pol 0-24 radi i ništa mu  

razmisli i o ovome, isto jako kvalitetan laptop

http://www.optimus-trgovina.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=565&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=71

--- Kraj citata ---

Dobro.. A HP onda šta znaš o njemu ? Kvaliteta ?

Ovaj na linku laptop, DELL.. Malo mi je cijena prevelika.. Rekao sam do 6t kuna.. I grafička je HD 4570 512Mb.. Opet s HP-ovim dobijem jaču grafičku.. Iako procesor i3..

PROOF:
ja sam razmisljo toshibu ili asusa ali sam se ipak podlucio za toshibu..slabiji proc ali bolja graficka i veci ekran..

gokiSP:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Rujan, 2010, 14:32:54 ---ASUS ima jednu manu samo, nove ove modele nisam raskopavao pa neznam dal je tako ali PRO modeli sa F5 matičnom imaju samo jedan heatpipe koji odvlači temperaturu i grafike i procesora tako da se dosta grije, no međutim moj evo godinu i pol 0-24 radi i ništa mu 

razmisli i o ovome, isto jako kvalitetan laptop

http://www.optimus-trgovina.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=565&category_id=21&option=com_virtuemart&Itemid=71

--- Kraj citata ---

Radio je i moj isto 0-24, pa je nakon 2 godine crkla grafička. Vjerujem da je isto zbog hlađenja, jer je šugavo izvedeno  :angry7:

--- Citat: PROOF - 02 Rujan, 2010, 14:42:24 ---ja sam razmisljo toshibu ili asusa ali sam se ipak podlucio za toshibu..slabiji proc ali bolja graficka i veci ekran..

--- Kraj citata ---

15,4 ti je sasvim dovoljno, a bateriju ždere duplo manje

andy:

--- Citat: PROOF - 02 Rujan, 2010, 14:42:24 ---ja sam razmisljo toshibu ili asusa ali sam se ipak podlucio za toshibu..slabiji proc ali bolja graficka i veci ekran..

--- Kraj citata ---

Mene isto privlači veći ekran.. Al odmah je i laptop veći, i ak se puno nosi okolo malo je problem.. Bar ja tak razmišljam...

Meni se čini da će bit Hp onaj iznad.. Ak imo tko kakav komentar na HP nek piše.. Čitam po netu ima sa svim laptopima problema.. Javi se netko s HP-om, s Dell-om, Asus-om.. Neznam više ni sam

--- Citat: gokiSP - 02 Rujan, 2010, 14:46:12 ---Radio je i moj isto 0-24, pa je nakon 2 godine crkla grafička. Vjerujem da je isto zbog hlađenja, jer je šugavo izvedeno  :angry7:

15,4 ti je sasvim dovoljno, a bateriju ždere duplo manje

--- Kraj citata ---

Grafa integrirana, općenito nije neš za očekivat..

Možda i ovo šta kažeš za 15.4 si u pravu.. Budem i na to prigledo malo..

PROOF:
imo sam hp paviliona dv6-2160em pa mi bio premal 15.4...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju