I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
dobio sam savjet da ne stavljam gljivu, kazu mi da je bolje stavit crveni sundjer u airbox( red sponge) bez tunela , nego gljivu, kazu da sjebe usis, bude prljavo , a i zbog vode
Ima gljiva kojima nesmeta ni voda ni nista, takodjer ima i spuzvi koje propustaju prasinu pa je u konacnici najbolji serijski filter, ali kad imas gljivu to ti je kao da imas koji mm veci karburator naspram istog s serijskim airboxom...
ma neznam , stanko mi tako reko, ja mislio stavit na svog sf-a kaze mi da je bolje rs stavit
Najbolje ti je uzet tog gruntera 12mm i nabit ga nogom u dupe, jbte to loce benzin ko ludo a 12mm, stavi kakav dell ili mikuni 16-20mm...
Što se to desilo, zadnjih par dana, svi trpaju gljive na skutere
gljiva tjuning
ne vjerujem da tolko imate protiv jednog običnog filtera kojeg zovemo gljiva..stvarno nemate pametnijeg posla nego gledat ko kakav filter ima na skuteru i onda to komentirat na forumu za to vrijeme ste si mogli oprat spuzvicu u airboxu pa cak i cjeli skut