iskreno, meni je sam koncept skutera nesto prakticno, za obaviti shopping, otici na plazu ili na posao... ove mrcine preko 250ccm su mi besmislene.
As I said: motorcycle - manual, scooter - automatic; (cars)
To je radjeno za ljude koji se zele voziti a da ima vise od 40KS... Scooterima dajem prednost nad motociklima zbog daleko vece udobnosti i zastite od vjetra te prostora, mjesta za odlaganje stvari... A i voznja sa scooterom je daleko lezernija!
apsolutno si u pravu. barem polazeci od sebe, kupio sam maxi skuter jer mi mjenjac od auta ide na k... po gradu. kreni stani semafor itd. i to je osnovni razlog mojoj zapaljenosti za apriliu manu 850.
sto se tice kymca 500, to je bio inace moj izbor za kupovinu. nisam ga kupio jer je taj dan bio zatvoren ducan. sad mi je drago zato sto mi se cini da je provlacenje sa nexusom kroz grad lakse nego sa kymcom, mislim da je uzi. cijena ovom modelu mislim da nebi trebala biti veca od 60.000 kn jer je ocekivana cijena gp 800 69.000 kn.
i da, i meni fali kocenje motorom. ali sam nasao model od honde, nesto kao f* 250 ccm samo sto je strasno skup, 56.000 kn. ima i mjenjac i automatik i pun kufer opreme. samo cijena ...