Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kymco MyRoad 700  (Posjeta: 7124 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
Odg: Kymco MyRoad 700
« Odgovori #20 : 03 Listopad, 2007, 10:32:11 »
pazi sve pet ali ja te nisam nagovorio.
drugo kymco ima super liniju koja je jako prepoznatljiva,ali dok nisam sjeo i vozio te od kad su počeli problemi nisam znao kakva je firma.
kad govoriš da sam ga hvalio malo si se zaletio ja sam govorio da je to piaggio sa istoka barem sam tako ja čuo samo hvale ali kad su počeli problemi bogme samj promijenio mišljenje.
da nisam pročitao što vlasnici 500 govore o toj mašini nebih pisao da ima problema.
zašto nisi češče na forumu.znam da si se dosta prije prijavio ali do sad te nije bilo baš tu.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline makai

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Xciting 500
« Odgovori #21 : 03 Listopad, 2007, 23:02:22 »
ma nema zle krvi, ali ja bi stvarno volio znati kaj nevalja s mašinama da se i meni to nedogodi ili da znam kaj me čeka. do sada sam ja sa svojim i više nego zadovoljan jedino što sam sam ga izguštao pa bi se sad vratio staroj ljubavi brzincima. kako stvatri stoje xciting će prezimiti kod mene a na proljeće hop na bandita. a da mi se nešto neda udarati po tipkovnici to je istina.
inače ovo novo čudo od 700 kubika izgleda predobro i jedva čekam da ga vidim uživo.
Cichlid power Zagreb

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #22 : 04 Listopad, 2007, 11:45:01 »
Kymco postao opak igrač... svaka čast, ali mi je nekako sigurnije imati motor i dodatno se koristiti kočnicom same mašine nego samo diskovima na skuteru...
Who's looking for punishment ??

Offline odin

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krk
« Odgovori #23 : 05 Listopad, 2007, 21:24:24 »
Kymco postao opak igrač... svaka čast, ali mi je nekako sigurnije imati motor i dodatno se koristiti kočnicom same mašine nego samo diskovima na skuteru...

iskreno, meni je sam koncept skutera nesto prakticno, za obaviti shopping, otici na plazu ili na posao... ove mrcine preko 250ccm su mi besmislene.

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #24 : 05 Listopad, 2007, 22:57:00 »
iskreno, meni je sam koncept skutera nesto prakticno, za obaviti shopping, otici na plazu ili na posao... ove mrcine preko 250ccm su mi besmislene.

As I said: motorcycle - manual, scooter - automatic; (cars)

To je radjeno za ljude koji se zele voziti a da ima vise od 40KS... Scooterima dajem prednost nad motociklima zbog daleko vece udobnosti i zastite od vjetra te prostora, mjesta za odlaganje stvari... A i voznja sa scooterom je daleko lezernija!

Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline coko

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: split
  • Moj Skuter: azijat
« Odgovori #25 : 11 Listopad, 2007, 16:48:31 »
45000 kn ti je 500 ccm koji ima hrpu problema

500 je 40.900kn, sto je dobrih 10% manje od cifre koju si ti istaknuo.
sto se tice hrpe problema, mislim da nemas nikakvih argumenata za tu pricu.
   :sad1: :: ti samo misliš da nema argumente ,ima ih cjeli niz!! tražeći servisnu knjigu za (i podatke )xcitinga našao sam knjigu talianskim junačkim pjesmama a podataka za istog  ni u snu nema...jerk

Offline zaprudanec

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: Aprilia Tuono 1000R
« Odgovori #26 : 11 Listopad, 2007, 17:32:39 »

As I said: motorcycle - manual, scooter - automatic; (cars)

To je radjeno za ljude koji se zele voziti a da ima vise od 40KS... Scooterima dajem prednost nad motociklima zbog daleko vece udobnosti i zastite od vjetra te prostora, mjesta za odlaganje stvari... A i voznja sa scooterom je daleko lezernija!

apsolutno si u pravu. barem polazeci od sebe, kupio sam maxi skuter jer mi mjenjac od auta ide na k... po gradu. kreni stani semafor itd. i to je osnovni razlog mojoj zapaljenosti za apriliu manu 850.
sto se tice kymca 500, to je bio inace moj izbor za kupovinu. nisam ga kupio jer je taj dan bio zatvoren ducan. sad mi je drago zato sto mi se cini da je provlacenje sa nexusom kroz grad lakse nego sa kymcom, mislim da je uzi. cijena ovom modelu mislim da nebi trebala biti veca od 60.000 kn jer je ocekivana cijena gp 800 69.000 kn.
i da, i meni fali kocenje motorom. ali sam nasao model od honde, nesto kao f* 250 ccm samo sto je strasno skup, 56.000 kn. ima i mjenjac i automatik i pun kufer opreme. samo cijena ...
AKTON communications
www.akton.hr
info@akton.hr
+385 91 286 46 88