Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Joe Cell iliti Orgonski motor  (Posjeta: 5948 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline homer_simpson

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Donji Ladu?
  • Moj Skuter: Apriliu MX125
Joe Cell iliti Orgonski motor
« : 06 Listopad, 2007, 21:12:23 »
"Ta kozmička OR energija prožima cijeli naš univerzum… ta energija nema masu i spontano pulsira" – Wilhelm Reich.

Prije nešto više od deset godina jedan australijanac, garažni mehaničar, po imenu "Joe", sasvim slučajno, s namjerom da smanji potrošnju goriva na svom autu, konstruirao je jednu spravu koja je kasnije postala relativno poznata kao "Joe Cell," i uz pomoć koje je postalo moguće pokretati motor automobila na tzv. "energiju nulte točke." Sam uređaj se sastoji od metalnog vanjskog kućišta (anoda) u kome se nalazi nekoliko cilindara od kojih su jedni neutralni, a drugi pozitivnog polariteta; i oko pola litre vode. 

Nakon prvog testiranja ovog uređaja, Joe je primjetio da njegov automobil nije potrošio ni kap goriva. Daljnjim ispitivanjem on je primjetio da ta ćelija proizvodi određenu energiju neobičnih svojstava, koja njemu do tada nije bila poznata. U svakom slučaju, bilo je očigledno da se tu ne radi ni o kisiku niti o vodiku, tj. jednoj od dvije supstance koje službeno zajednički tvore vodu. Znači, u vodi se nalazilo još nešto, nešto što je za Joe-a u to vrijeme bila misterija.

Orgon, Prana, Chi, Akaša, Baraka, Bioplazma, Biodinamični eter, Brahma, Dige, Mana, Manitu, Fluoroplazmična energija, Mungo, Bio-kozmička energija, Digin, Neutralna sila, Tahionska energija, Tondi, Vril, Skalarna energija, Telezma… ili životna energija, je nešto što je oduvijek bilo prisutno u ovom univerzumu, a nekima još i odavno poznato. Čini se da svojstva i potencijali te, za većinu nas još uvijek misteriozne sile, ruše postavke na kojima počiva ova naša "koncenzusna realnost". Tako se i "elita," koja samu sebe smatra vlasnikom, kako nas, tako i ove oblasti postojanja, već odavno trudi, iz petnih žila, da i ova istina ne postane dio naše objektivne realnosti.

Čini se da u realnosti koju nam oni prezentiraju, ionako nema mnogo mjesta za  istinu. To je vjerovatno zbog toga što bi nas istina mogla osloboditi od njihove kontrole. Isto tako, sve su prilike da će nam orgon ostati  misteriozan onoliko dugo dok ne odlučimo da izvadimo glavu iz pijeska, i počnemo sami njome razmišljati.

Malo je poznato da je Dr Wilhelm Reich još oko 1930. godine (zvanično) otkrio životnu energiju, koju je on nazvao – Orgon. Reich, inače rodom Austrijanac, diplomirao je na medicinskom fakultetu u Beču 1922. godine, a onda je zajedničkim radom sa Sigmundom Frojdom postao i jedan od pionira psihoanalitike. Kao protivnik fašizma, Reich je napustio Austriju 1939. godine i prešao u USA, gdje je najviše radio na proučavanju orgona. Još u to vrijeme on je počeo sa proizvodnjom orgonskih akumulatora i 'orgonskih topova,' uređaja za modifikaciju klime koje je nazvao "cloud-busters" (razbijači oblaka). Reich je bio uvjeren da se orgon može upotrebljavati za razne pozitivne svrhe, međutim, kao i mnogi drugi naučnici  koji su se našli na pragu otkrića i primjene besplatne energije, Reich je uhapšen od strane američke vlade, njegova laboratorija kao i knjige na temu orgona su mu spaljeni, podaci o njegovom radu zataškani a ni on sam nije uspio izaći živ iz zatvora. Umro je u zatvoru, navodno od infarkta.

Postoje i podaci da je ova energija bila poznata i Nikoli Tesli, kao i načini za njenu proizvodnju i distribuciju, koji bi osigurali da svi mi danas imamo na raspolaganju besplatnu energiju. O smanjenju zagađenja planete da ne pričamo. U svakom slučaju, ova akcija "kontrolnog sistema matrice" samo je usporila napredak na proučavanju životne energije, koja još uvijek službeno ne postoji, dok su tzv. "naučnici iz podzemlja" tiho nastavili sa radom na njenom proučavanju, razvijanju određene tehnologije koja je u stanju primjenjuje orgon u pozitivne svrhe kao i publikacijom literature na tu temu.

U ovom tekstu navest ćemo samo par primjera primjene ove energije, kao i neke od njenih osnovnih karakteristika. Čitatelji koje interesira ova tematika, u ovom tekstu će naći sasvim dovoljno informacija da sami započnu sa svojim osobnim istraživanjem ove sile, kao i metode njene moguće upotrebe.

c/p s http://www.val.hr/znanje/autoorgon.html   Nastavak je na toj stranici.

Bez brige ima nekakve veze s automobilima, nisam znao gdje da drugdje stavim... Proštudirajte malo, Mr. Jay, mogao bi ti sklepati tako nešto pa da vidimo dal funkcionira :toothy9: iako čisto sumnjam  :toothy12:
Lopovi,ne kradite!
Država ne voli konkurenciju.

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
Odg: Joe Cell iliti Orgonski motor
« Odgovori #1 : 07 Listopad, 2007, 20:13:33 »
upoznat s time jos prije 5 god... NIsam nista isprobavao... it seems like urban legend...
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline homer_simpson

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Donji Ladu?
  • Moj Skuter: Apriliu MX125
« Odgovori #2 : 07 Listopad, 2007, 20:39:32 »
Ja , eto, prvi put čujem za to.. Ma sumnjam čisto da radi, ali ko zna, ništa nije nemoguće
Lopovi,ne kradite!
Država ne voli konkurenciju.

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #3 : 15 Prosinac, 2007, 17:26:34 »
Ideja se čini super i za nas i naš dragi planet, ali da li je moguće je druga priča...
Who's looking for punishment ??

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #4 : 15 Siječanj, 2008, 12:51:25 »
ja san gleda emisiju na televiziji o ovome na rubu znanosti je bilo

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #5 : 25 Siječanj, 2008, 14:54:19 »
to me zbilja fascinira al dali je to zbilja istina? ne vjerujem dok ne vidim....blaženi oni koji ne vidješe a povjerovaše haha to bi bilo extra ako je ovo sve istina
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline Boyler

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Samobor
  • Moj Skuter: Piaggio x9 250
« Odgovori #6 : 17 Veljača, 2008, 12:20:45 »
Znam ja nesto o tome. Joe cell je prevara. To jednostavno ne radi. Medjutim, jedini za kojeg mislim da je stvarno nesto napravio je Stanley Meyer. Mislim da je on jedini koji je napravio auto da ide  samo na vodu. Joe cell, Stanley Meyer,  Brown gas..... Svi oni rade na principu elektrolize vode, manje ili vise uspjesno. Poanta cijele price je da se uspije dobiti dovoljno vodika za rad motora, medjutim tu je i druga strana medalje. Kisik koji se dobiva iz vode zajedno sa vodikom i koji zajedno stvaraju plin praskavac i koji je prilicno opasan. S druge strane, znam koje sigurnosne mjere bi trebalo poduzeti da nebi doslo do eksplozije posto dobro poznajem autoplin.  Postoji nacin da se odvoji kisik iz vodika ali za to bi trebao nekog elektronicara.
Uglavnom, mogli bi udruziti snage ako ima neko na forumu da ga to zanima.