Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ajde pustite malog na miru ...sta serete odma jbt....svi ste vi bili pocetnici i niste imali blage o tuninug a sad tu njega nesto ismijavate i zafrkajete....dosta tog sranja....mali je lijepo pito sta i kako ...nezna puno ali se trudi raspitat,naucit nesto,pitat druge za misljenje i slicno....zar forum ne sluzi za to izgleda kod vas postalo da forum sluzi samo za podjebavanje....
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
nemas se potrebe javljat sa sr-om ...ruzan ko kontener...i vozo sam ga...nesto za djecicu...a dodji slobodno u gracanicu (BiH) ja i ti bacimo race jedan po auto putu pa ces vidit ko ce koga obic...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
gračanica veliš Nisam ja nikog mislio vrijeđati nego govorim ovako okvirno šta se s tim parama može,ali brat bratu od pežoa nema lebaSR mk2 nije bio najljepši skuter niti će ikad biti ali među najbržima je jer možeš birati između koliko ono, 6 mašina 50 u 4 verzija + 125 i 150 issaa ti Doć ću u BiH na rejs pa da prođemo po autoputu premda ja vozim ditech pa ako ti nije problem dođi sa Jet Force TSDi da budemo jednaki pozzISPRIKE AKO SE KO UVRIJEDIO