ma pao ti sistem odnesi u servis ili skini s neta hardwer
aj pojasni to malo kak se harwder skida i kaj je to hardwer?
@igor85 - nokia n900 nema nikakve veze sa nokiom osim kaj pise nokia... cak se ni software ne update-a preko nokia software updatera... a i nije to mobitel nego internet tablet sa mogucnoscu telefoniranja...
ostali modeli da, malo su u zadnje vrijeme bili losiji no popravljaju se opet... N85 ima malo losiju masku ali zato N86 koja je naravno skuplja nema takvih problema... symbian malo dosta serucka ali i to se da rijesit sve no naravno, nije to to... imao sam skoro pa sve nokie i znam kaj pricam... ugl, n97 je kao vrh n serije a nevalja nista, stvarno los mob, za tu klasu nije... a i opcenito su hardware-ski preslabe nokie... ali N900 bas i nije... ima linuxe, moze se instalirat i osX i android i mobilni win... da se overclockat, ima brdo memorije i radi brzo sa masovnom memorijom... ugl, sve pohvale za n900 i svarno neznam koji mob moze konkurirati...
prije n900 imao sam htc desire... smece! kratko receno.... ima sve... kamera relativno spora iako cista slika ali uvijek ostavi neke crte po slikama, svaka 2 dana treba ga restartati jer se uspori bez obzira kaj sam mu cistio memoriju vise puta dnevno sa taskillerima raznim... ako koristis dosta interneta mob jako jako brzo pojede bateriju... skidam mob sa punjaca oko pola 8 ujutro i desire mi nijednom nije uspio ostat budan do 23h navecer... n900 uz isto koristenje doceka i polovicu drugog dana bez beda... stovise, desire ustekan na punjac i sa cca 10% baterije i pocnem surfat i baterija pada i nakon cca 15 min ugasi mi se... a na punjacu je... wtf... toliko o htc...