Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima

<< < (8/35) > >>

Genesis051:
(jbt... bio u sred ljeta, koncem 7. mjeseca, u Fužinama, na Frogstock-partyu, pa je bila magla, k'o u dobra jesenska razdoblja !... )

robert:

--- Citat: Genesis051 - 05 Listopad, 2007, 21:06:10 ---BTW. je li to na (našoj) naslovnici taj isti Gajs, koji se ovdje spominje, a da je uništio nogu (koljeno)  ???
Dalje, ima u Rijeci hostel... vjerojatno nije skup, samo bi trebalo provjerit da li, i koliko, ima mjesta... u ulici XIII divizije (istočni izlaz iz grada)...
Ima i u samom centru Čavle jedno prenoćište, ali nemam pojma koliko je popunjeno i kakve su cijene...

Dooobro se obucite, budete li odlučili popodne/uvečer krenut u Zgb... Gorski Kotar je kao pravilno poslužena Coca Cola: ledeno-hladan  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---
tocno, to nesmjemo nikako zaboraviti!
cak i ljeti su tamo temperature brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Mr J:
Ja sam dobro opremljen, imam zastitni sloj vec fino uhodanog filma sala, nosim goretex jaknu sa podstavom (onom zimskom, ali kada cemo tamo ici naravno da ce podstava biti pod sicem), rukavice, grijaci za koljena, integralna kaciga koja dihta... Obavezno si nabavite grijace koljena jer su jeftini a pomazu i pri nedaj Boze padu... Oni koji se voze po hladnijem vremenu znaju koliko vrijede ti grijaci!  :icon_thumright:

zaprudanec:
Nakon avanture u Čakovcu skomletiral sam si obleku. Od dodatne opreme mi još samo fali tetovaža :headbang:

robert:

--- Citat: zaprudanec - 06 Listopad, 2007, 13:46:30 ---Od dodatne opreme mi još samo fali tetovaža :headbang:

--- Kraj citata ---
to nije problem! imam tinte i stare igle!
samo reci hoces na celo ili ruku jedno veliko WWW.MOJSKUTER.COM

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju