Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima

<< < (7/35) > >>

ChRiStIaN:
svaka cast...a ja doso na servis i parkiram i pita me lik a sta ti trebas?  :toothy12:

doso sam koruzu okapat lol

robert:

--- Citat: KicHo7 - 05 Listopad, 2007, 20:30:04 ---svaka cast...a ja doso na servis i parkiram i pita me lik a sta ti trebas?  :toothy12:

doso sam koruzu okapat lol

--- Kraj citata ---
to bas nikako nisam dozivio!
kad sam predavao skut na servis uvjek su napravili listu sa stvarima koje bi se po mom misljenju trebale popraviti ili postelati!
a sto se tice termina za servis uvjek nazovem 3-4 dana ranije da dobijem termin i sve 5!

ChRiStIaN:
a ovo sve seljacine tu...neznam ko mu je dao licencu da popravlja skutere...i da je to bar servis, neg doma u štali to ima...ko zna kaje napravio mi...ma ic ce ti luna super...vidim da si zadovoljan i to je najbitnije! To ti je slicna masina ko minarelli a to su vjecne masine...samo uzivaj u motoru i pazi na sebe i njega!  :icon_biggrin:

btw. osli smo u off.  :binkybaby:

robert:

--- Citat: KicHo7 - 05 Listopad, 2007, 20:48:04 ---a ovo sve seljacine tu...neznam ko mu je dao licencu da popravlja skutere...i da je to bar servis, neg doma u štali to ima...ko zna kaje napravio mi...ma ic ce ti luna super...vidim da si zadovoljan i to je najbitnije! To ti je slicna masina ko minarelli a to su vjecne masine...samo uzivaj u motoru i pazi na sebe i njega!  :icon_biggrin:

btw. osli smo u off.  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
istina totalni off!  ;D ;D ;D
zato se ja vozim uvjek u sv. nedjelju na servis!
ovome u zagrebu neidem pa makar izgubio garanciju!

Genesis051:
BTW. je li to na (našoj) naslovnici taj isti Gajs, koji se ovdje spominje, a da je uništio nogu (koljeno)  ???
Dalje, ima u Rijeci hostel... vjerojatno nije skup, samo bi trebalo provjerit da li, i koliko, ima mjesta... u ulici XIII divizije (istočni izlaz iz grada)...
Ima i u samom centru Čavle jedno prenoćište, ali nemam pojma koliko je popunjeno i kakve su cijene...

Dooobro se obucite, budete li odlučili popodne/uvečer krenut u Zgb... Gorski Kotar je kao pravilno poslužena Coca Cola: ledeno-hladan  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju