Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima
zaprudanec:
Evo prognoze za Rijeku:
Sat, 13 Oct Few clouds.
Details... High: 19 oC Low: 14 oC ENE at 22 km/h
Sun, 14 Oct Partly cloudy skies.
Details... High: 18 oC Low: 13 oC ENE at 18 km/h
Kako stvari sada stoje, izgleda da idemo :headbang:
Genesis051:
Ja sam na Grobniku 99,9 % ...
Budući da sam sramežljiv po prirodi, i sa malo vas se poznam, vi ćete mene lakše "identificirat"...
Ova Aquila (125) je ionako jedna od rjeđih, od 250-ice se razlikuje po višim, "oskudnijim" blatobranima, a imam i ove fluorescentne trake s prednje strane (koje se, istina, manje zapažaju po danu), i okruglu naljepnicu na "sissy bar-u" (naslon suvozačice) u crvenom tonu: Charlie's Bar - Boozers - Aruba... mat-crna kaciga...
Malo mi je bez veze prići nekoj skupini skuteraša (ako nikog ne prepoznam) i pitati: oprostite, jeste li vi čuli za moj skuter forum... i nešto u tom stilu... ::)
Ako to niste vi... dečki bi bili sigurni, da sam sazrio, za na "promatranje"... :icon_biggrin:
Genesis051:
BTW. nastojat ću se sjetit stavit (bijelu) majicu Foruma ... ako ne bude prehladno bit samo u njoj...
Mr J:
Meni iskrsnule stranacke obveze pa sam u subotu prijepodne vjerojatno zauzet ali cu to probati rijesiti, ako ne onda u nedjelju dolazim... znat cu vise detalja u petak, ali ako idu svi u subotu onda cu i ja nastojati... :icon_thumright:
zaprudanec:
--- Citat: Genesis051 - 09 Listopad, 2007, 12:00:59 ---Ja sam na Grobniku 99,9 % ...
Budući da sam sramežljiv po prirodi, i sa malo vas se poznam, vi ćete mene lakše "identificirat"...
Ova Aquila (125) je ionako jedna od rjeđih, od 250-ice se razlikuje po višim, "oskudnijim" blatobranima, a imam i ove fluorescentne trake s prednje strane (koje se, istina, manje zapažaju po danu), i okruglu naljepnicu na "sissy bar-u" (naslon suvozačice) u crvenom tonu: Charlie's Bar - Boozers - Aruba... mat-crna kaciga...
Malo mi je bez veze prići nekoj skupini skuteraša (ako nikog ne prepoznam) i pitati: oprostite, jeste li vi čuli za moj skuter forum... i nešto u tom stilu... ::)
Ako to niste vi... dečki bi bili sigurni, da sam sazrio, za na "promatranje"... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pa pajdo, lakse je da ti primjetis nasu skupinu nego mi tebe pojedinca. Kad vidis skupinu skutera iz zg, pa i znas sta ko vozi od nas, to ti je to :headbang:
Kak trebe bunaris ak si sramezljiv? :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju