Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

12-14.10. MOTOHAPPENING Grobnik-s skuterima

<< < (6/35) > >>

Benjamin:
Uuu decki skuplja nas se...vec nas ima 7...vec sad vidim da ce biti dobro...

zaprudanec:

--- Citat: greenlite - 05 Listopad, 2007, 16:35:05 ---
--- Citat: zaprudanec - 05 Listopad, 2007, 13:48:28 ---Ma ak treba dođi i autom. bitno da nas je više i zajebancija. a ak dođeš sa autom imali bumo gdje držati komade :headbang:

--- Kraj citata ---

Pa kaj nexus nije dovoljno velik za jebačinu? :laughing7:
malo je pretvrd
čuj, godine su tu, pa hemići ... vidjet ču tebe sa 4 banke (he he he)
--- Kraj citata ---

robert:

--- Citat: KicHo7 - 04 Listopad, 2007, 22:25:34 ---svaka čast Robiju! Imaš volju Lunom ić...tak sam i ja imo kad sam ju kupio...sad imam volju i s Aeroxom al bitno je da se ima volje!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
sorry, nerazumim te! ti si imao lunu i koliko vidim nisi bio zadovoljan?
ja moram reci da je luna bas ono sto sam ocekivao za cjenu od 7500 kuna!
nije bog zna koja kvaliteta ali radi!
nije startna ali krajnja joj je 75-80!
netrosi puno!
a izgled joj je za moj ukus bas super!
molim te reci mi kakve si ti probleme sa njom imao!

ChRiStIaN:
vise su za to krivi serviseri pa mi je mozda stvorilo malcice los dojam o motoru...neznam zas al na 1200 kilometara je pocelo nesto iz dekla lupat, svjetla mi niko ziv nije mogo spustit i zbog toga sam se razbio s njom a i velki minus su kocnice...prva jos dobra al zadnja katastrofa...dizajn je jeben,krajnja izvrsna a cijena jos bolja...

nemoj me krivo shvatit, samo sam rekao da svaka cast kaj imas volje jer izgleda da cemo ja i ti jedini bit sa pedesetkama, nemoj mislit da napadam, provociram il nekaj slicno, daleko od toga  :icon_biggrin:

robert:

--- Citat: KicHo7 - 05 Listopad, 2007, 20:14:30 ---vise su za to krivi serviseri pa mi je mozda stvorilo malcice los dojam o motoru...neznam zas al na 1200 kilometara je pocelo nesto iz dekla lupat, svjetla mi niko ziv nije mogo spustit i zbog toga sam se razbio s njom a i velki minus su kocnice...prva jos dobra al zadnja katastrofa...dizajn je jeben,krajnja izvrsna a cijena jos bolja...

nemoj me krivo shvatit, samo sam rekao da svaka cast kaj imas volje jer izgleda da cemo ja i ti jedini bit sa pedesetkama, nemoj mislit da napadam, provociram il nekaj slicno, daleko od toga  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

tocno, kocnice nisu bog zna sto!
svjetlo se nemoze nikako spustiti i tuce definitivno previsoko!
ja sam sa servisom u sv. nedelji zadovoljan jer su mi uvjek cak i poslje radnog vremena pomogli! (20.00h)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju