Upaljen,odradio je malo,pipnem cilindar mogu ruku zadrzat jedva 4-5sec.
A koliko znam ac se prije ugrije nego lc
joj miki
daj se prvo odluci jer AC ili LC?
krivo znas,kod AC cijelo vrijeme radi ventilator i hladi cilindar dok se LC moze pregrijati ako ga ostavis duze na leru jer na mjestu zrak ne prolazi kroz killer i nema hladenja!
dok AC na leru mozes ostaviti koliko hoces...
kad smo vec kod sekundi postajes stvarno smijesan,sad si sam sebi rekao da skuter nije bio zagrijan jer si mogao ruku drzati 4-5 sec
ako ukljucis mozak i shvatis da je radna temp. AC cilindra nesto visa od 100 stupnjeva onda bi ocito shvatio da ne bi mogao ni 1 sekundu drzati ruku na cilindru a kamoli 4-5 sec
isto tako ti mogu reci da se skuter da leru skoro pa ni NE grije,jer sam imao stage 6 mjerac temp. i cijelo sam vrijeme pratio kako se temp. krece od kada se skuter upali do njegove radne temp...
i da miki nakon sto se skuter ostavi da odradi na leru potrebno se jos malo voziti sa laganim gasom,jer se skuter tek pocinje zagrijavati kako treba u voznji....
i jos nesto,ako se radi o AC makini ti si rekao da si stavio ruku na cilindar?kako si to uspio napraviti kada oko cilindra moraju biti plastike hladenja?
i evo ti dobra vijest ako si se vozio bez plastika hladenja,to je kao da vozis LC makinu bez vode