Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (109/116) > >>

gumy:
Poravnaj donji dio kanala s vrhom klipa, preracunaj kolko ce ti biti ispuh visok I po potrebi ga jos podigni, probaj s topovom kajlom pomjeriti paljenje pa vidit kak ce raditi, I naravno pazi na squish da neide ispod 0.7 do 0.8 jer veselje nece dugo trajati

Miki-speedy:

--- Citat: gokiSP - 01 Rujan, 2012, 15:02:12 ---Jel ta 55 nova?

--- Kraj citata ---
Nije,vozena je nesto malo skroz cca 300km

--- Citat: gumy - 01 Rujan, 2012, 15:08:00 ---Poravnaj donji dio kanala s vrhom klipa, preracunaj kolko ce ti biti ispuh visok I po potrebi ga jos podigni, probaj s topovom kajlom pomjeriti paljenje pa vidit kak ce raditi, I naravno pazi na squish da neide ispod 0.7 do 0.8 jer veselje nece dugo trajati

--- Kraj citata ---
Hvala,to cijenim!
Jel to sve sto je potrebno da bi slozio tu radilicu da radi optimalnom snagom
Ponovicu,skuter mi nije ni za trke,ni za ganjanje,gust mi je slagat i ponekad se provozat s njim

By the way,ovaj dan je vec bolji..za smijesne pare kupio sam FX-a 125 od prvog vlasnika,bobina riknula,treba zamjenit zadnju kocnicu(tj. onaj dio na koji se zavrce polugica) i bravice preventivno  :love7:

Pulss:

--- Citat: Miki-speedy - 01 Rujan, 2012, 21:51:04 ---By the way,ovaj dan je vec bolji..za smijesne pare kupio sam FX-a 125 od prvog vlasnika,bobina riknula,treba zamjenit zadnju kocnicu(tj. onaj dio na koji se zavrce polugica) i bravice preventivno  :love7:

--- Kraj citata ---
O jbt san mi je nac nekog fxa da ga sam slozin od pocetka. Jako su rijetki. Sretno sa tom pilom   :icon_thumright:

Btw. zasto si se odlucia za pwk 24 ?  :icon_scratch:

Josip:

--- Citat: Pulss - 03 Rujan, 2012, 16:10:39 ---
--- Citat: Miki-speedy - 01 Rujan, 2012, 21:51:04 ---By the way,ovaj dan je vec bolji..za smijesne pare kupio sam FX-a 125 od prvog vlasnika,bobina riknula,treba zamjenit zadnju kocnicu(tj. onaj dio na koji se zavrce polugica) i bravice preventivno  :love7:

--- Kraj citata ---
O jbt san mi je nac nekog fxa da ga sam slozin od pocetka. Jako su rijetki. Sretno sa tom pilom   :icon_thumright:

Btw. zasto si se odlucia za pwk 24 ?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

on bi da leti, a da trosi ko ditech  :toothy12:

al stroker i 24  :angry7:

Drnda:
na to se ide sa 38 karbom i zvonom na kraju   ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju